Online marketing

Reclamebureaus werden vroeger veelvuldig aangesproken door winkels die hun producten aan de man te brengen, tegenwoordig is online marketing het beste instrument om het verschil te maken ten opzichte van concurrenten. Online marketing omvat alle diensten die erop gericht zijn om jouw diensten of producten beter vindbaar te maken in Google en beter te laten converteren. Besteed je online marketing uit aan Best4u, dan verzeker je jezelf van een bureau dat zowel websites maakt en beheert als online marketing beheerst. Lijntjes zijn zo sneller gelegd, waardoor je minder lang hoeft te wachten op eventuele wijzigingen.

Online marketing is het ultieme vervolgtraject voor bedrijven die de basis gelegd hebben met een online thuis en hier graag op voort willen borduren. Hebben we je interesse gewekt met deze dienst? Ontdek er meer over op deze pagina!

BarbaraTrienen__IMG_1165_A-Players_Mei2021_BTR034

Online marketing website: het belang ervan

Je zou niet de eerste zijn die te lichtzinnig denkt over online marketing voor je website. Met name de ondernemers die pas net de stap naar het ‘web’ gemaakt hebben, denken vaak dat het gedaan is met de investeringen na de oplevering van de nieuwe website. Niets is minder waar. Uiteraard zorgt een fonkelnieuwe website voor het nodige directe verkeer, maar voor het aansporen van nieuwe klanten dien je harder je best doen. Het mooie aan het internet is dat je iedereen kan bereiken en daardoor is het zonde om je louter te richten op de bestaande doelgroep.

Voeg jij je niet bij de groep ‘vergissers’, dan biedt online marketing voor je website veel kansen. Online marketing zorgt ervoor dat jouw verhaal goed neergezet wordt op je website en dat diverse zoektermen naar de juiste landingspagina’s leiden. Maar online marketing is ook meten, weten, analyseren en opnieuw, je advertentiebudgetten bewaken of A/B tests draaien op jouw online thuis.

Onze online marketing diensten

Online marketing diensten zijn er in een groot aantal vormen bij Best4u. Hieronder geven we een opsomming van enkele varianten, zodat je je een beeld hebt bij de mogelijkheden:

  • Zoekmachine Optimalisatie: Zoekmachine Optimalisatie is één van de voornaamste online marketing diensten die we leveren. On page optimalisaties zoals de versterking van interne linkbuilding, title tags en de menustructuur, zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen dat we doen.
  • Zoekmachine Adverteren: bij Zoekmachine Adverteren zetten we jouw advertentiebudgetten zo in, dat er een goed ROAS voor je behaald wordt. Daarnaast adverteren we door middel van display campagnes en Google Ads, zodat je breed gevonden wordt.
  • E-commerce: zoals een echte typische webbouwer betaamt, excelleren we in e-commerce. We faciliteren customer journeys, bekijken hoe e-mailmarketing van waarde kan zijn en hoe jij je verhoudt ten opzichte van concurrenten.
shutterstock_448274245-2

Starten met online marketing?

Het is nooit te laat om te beginnen met online marketing. Laat vandaag daarom het vertrekpunt zijn voor de online marketing van je website. Naast Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Adverteren en E-commerce, houden we ons ook bezig met content marketing, technische vraagstukken, conversie optimalisatie en het beheer van je social media. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Start dan met een kennismakingsgesprek over online marketing en we vertellen je er graag meer over.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!