Design website

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Snel & gemakkelijk een mooie website online

Kies je voor een design website van Best4u, dan weet je vooraf precies wat je kunt verwachten van je nieuwe website. De ontwerpen zijn al gemaakt. Zo geven onze design websites je direct een helder beeld van het ontwerp en de mogelijkheden. Ze zijn afgestemd op verschillende behoeftes en doelgroepen zodat elke ondernemer het best passende design kan kiezen. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat het ontwerp wat je kies, aangepast wordt aan je huisstijl en je logo wordt toegevoegd.

Continu vernieuwen en nadenken over hoe het nóg beter kan zit in ons DNA. De verschillende designs die we hebben ontwikkeld sluiten daar goed op aan. Dankzij de ruime ervaring van onze interactief vormgevers weten wij hoe we een conversiegerichte – en dus werkende – website moeten inrichten. De designs maken het jou heel gemakkelijk om snel een mooie website in de lucht te krijgen. Onderstaand filmpje geeft je een indruk van de mogelijkheden.

Op basis van jouw wensen qua lay-out, functionaliteiten en content adviseren we een design dat hier het beste op aansluit. Dit design bouwen we dan om tot een website in het populaire WordPress. Dit CMS biedt jou de mogelijkheid om zelf gemakkelijk je content te beheren, foto’s toe te voegen en nog veel meer. Voor een design website betaal je slechts eenmalig € 499.

Een ander voordeel van een design website is de korte doorlooptijd. Jouw teksten, foto’s en huisstijl zijn de enige elementen die toegevoegd moeten worden aan het ontwerp. Een design website kan dus razendsnel – binnen twee weken! – aan jou opgeleverd worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de design websites van Best4u? Neem gerust een kijkje!

Gratis websitescan

Een goede website is naast mooi, ook goed technisch in elkaar gezet. Maar wanneer scoort een website goed? De ontwikkelingen veranderen elke dag weer meer.  Wellicht ben jij wel tevreden over de site, maar zijn je bezoekers dat ook? En hoe zit het met zoekmachines en browsers?

Wij scannen jouw site gratis en vrijblijvend op de belangrijkste punten én maken een overzichtelijk rapport voor je op. Je ontvangt van ons een terugkoppeling met een van onze professionele adviseurs.

  • Scan direct gratis jouw website

    en ontdek hoe jouw website presteert!

Ontvang direct een offerte

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over onze werkwijze en de kosten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel op weg met onze starters guide!

Download gratis onze starters guide voor het laten ontwikkelen van een nieuwe website en laat je op weg helpen door Best4u!

Download Starters Guide

 

PartnerBadge-Horizontal
Een vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8.9
als beoordeling
12
jaar ervaring
2500
+ klanten
80
medewerkers

Vrijblijvend voorbeeld van jouw persoonlijke website

Wil je eerst zien hoe het design van jouw keus eruit ziet na het implementeren van jouw huisstijl? Wij implementeren graag geheel vrijblijvend jouw huisstijl in één van onze design websites. Neem contact met ons op en je ontvangt binnen één werkdag jouw persoonlijke ontwerp en offerte van ons.

Staat jouw nieuwe design website eenmaal live, dan houdt onze service natuurlijk niet op. Met een support- en onderhoudspakket verzeker jij jezelf van onbeperkt support, professionele adviezen en betrouwbare hosting. Onze supportmedewerkers kennen WordPress door en door en helpen jou graag op weg bij het beheer van je website. Ontdek wat support & hosting van Best4u voor jou kan betekenen en neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0575 512 125.