Maatwerk & applicatieontwikkeling

Wil jij een koppeling in jouw website of webshop waarvoor geen standaard oplossing bestaat? Of speel je met het idee om een bepaald proces in je bedrijf compleet te automatiseren? Ons team van gespecialiseerde programmeurs en designers vertaalt jouw plan naar een werkende applicatie of systeem. Met tien jaar ervaring en een enorme hoeveelheid kennis pakt onze maatwerkafdeling jouw uitdaging met beide handen aan.

Automatisering voor iedere branche

Maatwerk van Best4u is dé oplossing voor issues die niet met een standaard systeem als WordPress of Magento kunnen worden opgelost. Onze adviseurs denken graag met jou mee om de behoefte die binnen jouw bedrijf speelt te vervullen. Door nauw met jou als klant samen te werken bereiken we het eindresultaat dat volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Onze werkwijze

De oplossingen die wij realiseren variëren van zelf ontwikkelde WordPress plugins tot compleet geautomatiseerde cloud based workflows. Om voor elk probleem een passende oplossing te kunnen ontwikkelen houden wij ons aan de agile methode. Overzicht en flexibiliteit zijn hierin twee belangrijke waarden. Ook goede communicatie en continue verbetering staan centraal.

Om tot het gewenste eindresultaat te komen starten wij elk project met een persoonlijk intakegesprek. We bespreken al jouw wensen en verwachtingen en kijken alvast naar de mogelijkheden. Vervolgens gaan we brainstormen en maken we een blauwdruk in wireframes. Hiervoor gaat onze systeemarchitect aan de slag om een professionele inventarisatie en uitwerking van de cloud based oplossing te realiseren.

Uit deze professionele uitwerking volgt een urenschatting die we aan jou opleveren. Na akkoord start het bouwproces. Onze programmeurs bouwen in sprints, wat betekent dat er diverse oplevermomenten zijn. Zo kun jij als klant periodieke updates van ons verwachten waarmee we je op de hoogte houden van het proces en eventueel kunnen bijsturen als dat nodig is.

Jouw online partner omdat wij..

  • Meer dan 13 jaar ervaring hebben
  • Een 8.6 als beoordeling krijgen
  • Sensationele service bieden
  • Altijd dichtbij zijn
  • Alle specialisten onder één dak hebben
  • De kennispartner van het MKB zijn
  • Graag bij je langs komen voor een gratis adviesgesprek!

Aanvulling van Magento of WordPress

Onze maatwerkafdeling legt koppelingen tussen twee systemen die jij wilt laten samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan een Magento webshop en de verzendtool SendCloud. Of een koppeling tussen het kassasysteem in je webshop en die in je fysieke winkel. We zorgen dus voor aanvullingen op bestaande Magento of WordPress producten.

Naast deze koppelingen in de back-end ontwikkelen we ook front-end systemen die voor de gebruiker zichtbaar zijn. Deze maken we altijd responsive, zodat het niet uitmaakt of de applicatie via desktop, mobiel of tablet bezocht wordt. Mobielvriendelijkheid krijgt van ons dan ook grote prioriteit. En wil jij een applicatie die volledig gericht is op mobiel gebruik en dus alleen voor mobiele telefoons ontwikkeld wordt? Ook dan ben je bij Best4u aan het juiste adres.

Ja, ik heb interesse in maatwerk!

Ben jij toe aan een geautomatiseerd systeem binnen je bedrijf, wil je een koppeling leggen tussen twee of meerdere systemen of wil je een mobiele applicatie laten maken? Schakel dan de maatwerkafdeling van Best4u in. Wij gaan graag met jou om tafel om de situatie te inventariseren en te brainstormen over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!