Design Websites

SEO Design Websites

Maak een keuze uit onze eigen ontwikkelde WordPress thema’s, uniek en volledig geoptimaliseerd voor Google! Alle designs bevatten blogfunctionaliteiten, testimonials, formulieren en meer.

Design 1

Op zoek naar een superstrak design met veel ruimte voor mooi beeldmateriaal? Bekijk dan eens Design 1. Dit visuele design biedt niet alleen ruimte voor het tonen van sprekende beelden maar ook voor het gebruik van conversiebuttons. Zo kan niemand meer om jouw bedrijf heen.

Visueel, conversie, strak design

Bekijk Design

Design 2

Design 2 is overzichtelijk, rustig en clean. Voor wie op zoek is naar een website die eenvoud en duidelijkheid uitstraalt is design 2 de perfecte keus. Dit design biedt bovendien de mogelijkheid om met iconen te werken, die dankzij de vele witruimte die het design bevat.

Overzichtelijk, iconen, eenvoudig

Bekijk Design

Design 3

Bij Design 3 staat het menu overzichtelijk aan de linkerkant. Dit geeft een strakke uitstraling aan de website en biedt veel ruimte voor het gebruik van grote afbeeldingen en gekleurde blokken. Ideaal voor wie gebruik wil maken van korte teksten op zijn of haar website.

Menu, afbeeldingen, blokken

Bekijk Design

Design 4

Design 4 is clean en overzichtelijk. Het is het ideale ontwerp voor als je de kleuren van je huisstijl goed wilt laten opvallen. Dankzij het subtiele gebruik van beelden en/of illustraties en het gebruik van veel witruimte springt de inhoudelijke content direct in het oog van de bezoeker.

Overzichtelijk, content, huisstijkleuren

Bekijk Design

Design 5

To the point en zonder poespas; dat is Design 5. Dit design biedt veel ruimte voor het gebruik van (grote) afbeeldingen en bevat derhalve niet al te veel tekst. Het is een rustig design dat je de mogelijkheid biedt om overzichtelijk te presenteren wie je bent en wat je doet.

Afbeeldingen, ruimtelijk, eenvoudig

Bekijk Design

Design 6

Design 6 bevat verschillende manieren van vormgeving die samen een speels, maar toch strak geheel vormen. Bij dit design staat het logo prominent in het midden en is er veel ruimte voor beeldgebruik. Veelzijdig en toch overzichtelijk.

Logo, veelzijdig, speels

Bekijk Design

Meer informatie?

Onze experts helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen over onze SEO Design websites.
Bel naar 0575 512 125, mail of vraag een offerte aan via onderstaande button.

Vraag direct een offerte aan!