Design Websites

Maak een keuze uit onze eigen ontwikkelde WordPress thema’s, uniek en volledig geoptimaliseerd voor Google! Alle designs bevatten blog functionaliteiten, testimonials, formulieren en meer.

Nitro

Op zoek naar een superstrak design met veel ruimte voor mooi beeldmateriaal? Bekijk dan eens Nitro. Dit visuele design biedt niet alleen ruimte voor het tonen van sprekende beelden maar ook voor het gebruik van conversiebuttons. Zo kan niemand meer om jouw bedrijf heen.

business-site-nitro

Elise

Elise is overzichtelijk, rustig en clean. Voor wie op zoek is naar een website die eenvoud en duidelijkheid uitstraalt is Elise de perfecte keus. Dit design biedt bovendien de mogelijkheid om met iconen te werken, die dankzij de vele witruimte die het design bevat.

business-site-elise

Panamera

Bij Panamera staat het menu overzichtelijk aan de linkerkant. Dit geeft een strakke uitstraling aan de website en biedt veel ruimte voor het gebruik van grote afbeeldingen en gekleurde blokken. Ideaal voor wie gebruik wil maken van korte teksten op zijn of haar website.

business-site-panamera

Veyron

Veyron is clean en overzichtelijk. Het is het ideale ontwerp voor als je de kleuren van je huisstijl goed wilt laten opvallen. Dankzij het subtiele gebruik van beelden en/of illustraties en het gebruik van veel witruimte springt de inhoudelijke content direct in het oog van de bezoeker.

business-site-veyron

Speedster

To the point en zonder poespas; dat is Speedster. Dit design biedt veel ruimte voor het gebruik van (grote) afbeeldingen en bevat derhalve niet al te veel tekst. Het is een rustig design dat je de mogelijkheid biedt om overzichtelijk te presenteren wie je bent en wat je doet.

business-site-speedster

Mustang

Mustang bevat verschillende manieren van vormgeving die samen een speels, maar toch strak geheel vormen. Bij dit design staat het logo prominent in het midden en is er veel ruimte voor beeldgebruik. Veelzijdig en toch overzichtelijk.

business-site-mustang

Challenger

Het is geen uitdaging meer om je producten uit te lichten zonder webshop met deze business site. Middels een aanbod pagina en filters wordt het makkelijk om jouw producten te tonen en aan te bieden.

business-site-challenger

Spitfire

Een rustige, overzichtelijke business site om jouw diensten en projecten uit te lichten. Spitfire is gemaakt voor de Zzp'er die een streepje voor wilt hebben op de concurrentie.

business-site-spitfire

Meer informatie?

Onze experts helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen over onze Design websites.
Bel naar 0575 512 125, mail of vraag een offerte aan via onderstaande button.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!