De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Experts in WordPress

Zelf je website beheren

Custom made ontwerp

CMS website

Besluit je een CMS website te laten ontwikkelen door Best4u, dan zal jouw leven als ondernemer er een stuk gemakkelijker uit komen te zien. Een CMS website is dusdanig gebruiksvriendelijk, dat iedereen die ook maar een beetje overweg kan met computers, in staat is om content te plaatsen. Wijzigingen doorvoeren bij foto’s, het aanpassen van prijzen of het toevoegen van landingspagina’s: met een CMS website van Best4u is dit allemaal een fluitje van een cent.

Indien deze dienstverlening je interesse gewekt heeft, raden we je aan om deze pagina goed door te lezen. We staan namelijk uitvoerig stil bij de kansen die een CMS website met zich meebrengt, de verschillende opties waaruit je kunt kiezen en wat ons web development proces zo uniek maakt ten opzichte van andere partijen.

Website CMS

De voordelen die aan een website met CMS kleven, zijn bijna onnoemelijk. In de backend kun je talrijke wijzigingen doorvoeren, die jouw domein van nieuw elan zullen voorzien. Hierdoor zal er een constante stroom aan nieuwe content naar jouw website vloeien, waardoor bezoekers van je pagina keer op keer verrast worden met dingen die ze nog niet eerder op jouw pagina zagen.

Een website met CMS stelt jou in staat om de touwtjes zelf in handen te nemen, zonder dat je bij iedere aanpassing een beroep hoeft te doen op de service van onze supportafdeling. Uiteraard staat team Best4u altijd stand-by en paraat om daar waar nodig bij te springen.

best4u-28

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

NikéCreatief_Best4u_16

CMS WordPress

Met meer dan 18 miljoen webpagina’s, is het CMS WordPress ’s werelds meest gebruikte content management systeem. Dit type CMS website is een open source, waar je de mogelijkheid hebt om een ‘drag and drop systeem’ te implementeren. Sleep het type content naar de pagina die jij wilt en WordPress zal ervoor zorgen dat dit netjes onder het bovenliggende element komt te staan.

Yoast is een tool die standaard is ingebouwd bij het CMS WordPress. Deze tool vertelt je exact wanneer je landingspagina’s en meta data SEO-proof zijn, waardoor je weet of je ‘ready to go’ bent.

Meer informatie

No posts to show. Check posts query.

CMS website met Magento

Een CMS website met Magento behoort eveneens tot de mogelijkheden. Bij dit content management systemen doen we minder een beroep op templates, maar gaan we echt kijken hoe we invulling kunnen geven aan jouw behoeftes. De eenvoudige integratie van PIM Systemen, SAP’s en andere tools, maken dit tot een geliefde optie onder onze klanten.

Het web development proces van Best4u is zo ontwikkeld, dat we de eerste versie van jouw CMS website vaak al binnen 5 dagen kunnen opleveren. Hiermee zijn wij de snelste van Nederland. Iets wat we graag zo willen houden!

Offerte aanvragen

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!