Waarom je huisstijl geïntegreerd moet zijn in je website

Als een bezoeker op jouw website komt wil je diegene raken. Je wilt de aandacht trekken, hem of haar informeren, enthousiasmeren om een aankoop of contactverzoek te doen en in elk geval zorgen dat je onthouden wordt. Om dat te bereiken is het van groot belang om herkenbaarheid te creëren: de bezoeker moet door de stijl, sfeer en het taalgebruik op je website de identiteit van je onderneming kunnen ontdekken.

Wat je daarvoor nodig hebt? Een duidelijke huisstijl, volledig toegepast in je website.

Wat is de identiteit van je onderneming? Waar sta je voor, wat kun je betekenen voor je klanten en wat maakt je uniek? Dit soort vragen hangt samen met het ontwikkelen van je huisstijl. Aan je huisstijl is af te lezen wie je bent als bedrijf. Het is een herkenbare manier van design en taalgebruik zodat (potentiële) klanten je kunnen leren kennen én – belangrijker nog – je gaan herkennen en onthouden.

Daarom is het van groot belang om je huisstijl ook in je website te laten doorvoeren. De belangrijke rol van het internet blijft maar groeien: wereldwijd is meer dan 90% actief op het internet, een onderneming zonder website is dus bijna niet meer denkbaar. Dat betekent ook dat je als onderneming met website je best moet doen om op te vallen bij het publiek. En dát doe je dus met een herkenbare, passende huisstijl.

Een huisstijl tover je trouwens niet zomaar uit de hoge hoed. Het is verstandig om samen met een professional te kijken naar de elementen die belangrijk zijn voor jouw huisstijl. Onze graphic designers zijn ervaren in het ontwikkelen van passende huisstijlen en adviseren je hier graag over.

Jouw huisstijl verwerkt in een thema website

Bij Best4u werken we voor het MKB. Dat is een brede doelgroep die vraagt om een brede aanpak, zodat we elke ondernemer die online wil groeien kunnen ondersteunen. Mede daarom hebben wij de ’thema website’ ontwikkeld: een ‘kant en klaar’ product dat tegelijkertijd volledig af te stemmen is op de identiteit van de onderneming. Kies je voor de SEO Thema website dan kun je kiezen uit verschillende designs waar we jouw huisstijl vervolgens in toepassen. Zo is een unieke website voor iedere ondernemer binnen handbereik én houden we de prijzen laag.

Wil je weten hoe jouw huisstijl eruit ziet in één van onze speciaal ontworpen thema’s? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en laat je informeren door onze specialisten.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!