Ultieme Wordpress CMS pakket

Een uitgebreid CMS pakket

Er zijn veel plugins die je kunt inzetten binnen WordPress om bijvoorbeeld je website te controleren op zoekmachinevriendelijkheid of om de laadtijd van je website te verbeteren. Wij zien deze plugins als een must voor elke website eigenaar. Daarom bieden wij deze betaalde plugins gratis aan binnen onze CMS pakketten. Zou je zelf deze plugins aanschaffen, dan zouden deze kosten hoog oplopen.

LayerSliderWP Responsive

LayerSlider is een plugin waarmee prachtige sliders gemaakt kunnen worden. Een slider is in dit geval meerdere afbeeldingen naar elkaar waar teksten met effecten over heen kunnen liggen. Deze bewegende elementen in je website zijn ook nog eens simpel te beheren!

Voordeel: 18 dollar
Meer informatie op: http://kreaturamedia.com/layerslider-responsive-wordpress-slider-plugin/

WP Simple Booking Calendar

Wil je een beschikbaarheidskalender in je website? Dat kan! Met deze plugin is het mogelijk om kalenders te laten zien die bepaalde beschikbaarheid weergeven. Of dit nu een cursus is of de beschikbaarheid van een appartement, doormiddel van kleuren kan je dit de bezoeker tonen. Bij deze plug-in worden implementatiekosten in rekening gebracht. Vraag jouw accountmanager om meer informatie.

Voordeel: 29 dollar
Meer informatie op: http://www.wpsimplebookingcalendar.com/

WP Rocket

Laad je website langzaam? Geen probleem met WP Rocket kan je deze optimaliseren. Door gebruik te maken van een caching techniek worden pagina’s sneller geladen. Ook heeft deze plugin andere technieken beschikbaar die de snelheid bevorderd.

Voordeel: 39 dollar
Meer informatie op: http://wp-rocket.me/

Grafity Forms

Grafity Forms is een betaalde plugin, maar wij vinden het zeker waard! Alle mogelijke formulieren die jij je maar kunt bedenken kun je plaatsen op jouw website door middel van deze plugin. Het mooie van deze plugin is dat iedereen er mee kan werken. Elke conversievriendelijke website moet over goede contactmogelijkheden bezitten, een formulier mag daarom geen technisch struikelblok meer zijn. Met Grafityforms hoef je geen expert meer te zijn om een formulier in elkaar te zetten. Tijdens het maken of bewerken van een formulier word je zelfs ondersteund door de plugin. Een must dus!

Voordeel: 39 dollar
Meer informatie op: http://www.gravityforms.com/

Foodpress

Heb je een restaurant en wil je dat mensen online kunnen bestellen? Dat kan! Met deze plugin kan je simpel een menukaart creëren waarbij online betaald kan worden. Deze plugin biedt vele opties en is geschikt voor de mobiele telefoon. Bij deze plug-in worden implementatiekosten in rekening gebracht. Vraag jouw accountmanager om meer informatie.

Voordeel: 29 dollar
Meer informatie op: http://myfoodpress.com/

WPML

Meerdere talen in je website? Deze plugin maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier verschillenden talen toe te voegen aan je website. Deze talen zijn dan makkelijk te beheren via WordPress.

Voordeel: 39 dollar per jaar
Meer informatie op: https://wpml.org/

Map list pro

Deze plugin maakt het mogelijk om verschillende locaties aan te duiden op een interactieve kaart. De markers en locaties zijn zelf makkelijk te beheren en ook eventueel te koppelen aan categorieën.

Voordeel: 19 dollar
Meer informatie op: http://www.smartredfox.com/plugins/map-list-pro/

Magic members

Moe van het gebruik van complexe Lidmaatschap Software ? Probeer dan Magic Members. Met deze plugin is het mogelijk om een lidmaatschap module binnen je website te integreren. De leden kunnen inloggen om het lidmaatschap of afgeschermde pagina’s te bekijken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld het systeem maandelijks te laten factureren en de leden te laten betalen. Bij deze plug-in worden implementatiekosten in rekening gebracht. Vraag jouw accountmanager om meer informatie.

Voordeel: 97 dollar
Meer informatie op: https://www.magicmembers.com/

Woo Commerce Distance Rate Shipping

Verzendkosten berekenen op basis van afstand? Deze plugin maakt het mogelijk om de verzendkosten te bepalen en afrekenen op basis van het adres van de klant.

Voordeel: 79 dollar
Meer informatie op: http://www.woothemes.com/products/woocommerce-distance-rate-shipping/

WooCommerceGift Card

De woocommerce gift card plugin maakt het mogelijk om cadeaubonnen te verkopen in je webshop en deze te laten sturen naar bijv. vrienden via email in een mooie pdf opmaak.

Voordeel: 29 dollar
Meer informatie op: https://nl.wordpress.org/plugins/gift-cards-for-woocommerce/

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!