Liever eigen beelden dan stockmateriaal

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om “eigen” beelden te gebruiken op hun website.Men laat daardoor het eigen bedrijf en/of eigen product zien op de manier zoals zij het graag zien of bedoelen.Maar ook eigen medewerkers als aanspreekpunt voor de klant op een website doet het beter dan een stockfoto.

Een klant vindt het prettiger om bij een bezoek het gezicht of bedrijf te zien dat hij kent van de website.Hierdoor krijgt men eerder een vertrouwd gevoel bij een bedrijf en zal men eerder over gaan tot aankoop.

Als fotograaf is het geweldig om samen met de opdrachtgever deze beelden te bedenken en te maken.Dit jaar mag ik wel zeggen dat dit een enorme flow genomen heeft, mede doordat het uiteindelijke resultaat de verwachtingen van de klant elke keer weer overtroffen heeft.

Zonnige foto’s bij wat minder weer of kleurige sfeerfoto’s die passen bij het product of de dienst die de klant wil overbrengen via haar website.

Dit heeft me dit jaar al een aantal buitenlandse avonturen opgeleverd en er staan er nog meer in het verschiet.Een reactie van een klant: “Mijn product is erg aangeslagen, zeer zeker ook vanwege jouw foto’s ! Ik heb erg veel positieve reacties gehad. Ik neem over enige tijd wel even contact op, want ik zou graag wat foto’s gaan maken op locatie in Frankrijk”.

Naast deze buitenlandse avonturen zijn er ook in Nederland prachtige shoots geweest waarbij de klant zich vooraf zorgen maakte hoe ze hun product nou mooi af konden beelden om deze goed in de markt te zetten.Door de creativiteit met licht lukt het toch altijd om de klant te verrassen met mooie beelden.

U kent de slogan: “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”En dat geldt zeker voor websites!

Harald Pijnenburg
Fotograaf
fotostetica.nl

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!