Heb jij al een website voor jouw bedrijf?

Je kent het vast wel: je hebt een eigen bedrijf en zit te twijfelen om een website te laten ontwerpen. Hoe belangrijk is het voor een winkel om een website te hebben? Denk jij als ondernemer hier wel eens over?

Ik denk dat het belangrijk is om een website te hebben als ondernemer. Waarom? Op deze manier krijgt de winkel gemakkelijk naamsbekendheid. Dit wil natuurlijk elk bedrijf. Het internet is een onderdeel geworden van je dagelijkse bezigheden. Het is gewoon niet meer weg te denken uit de maatschappij!

 

Een website? Waar moet ik beginnen?

Je wilt meer naamsbekendheid, dus moet je goed gevonden worden in Google. Als je geen website hebt, kunnen consumenten jou onmogelijk vinden op het internet. Zodra jij een website hebt, vergroot je dus de kans dat consumenten jou beter kunnen vinden en dat ze dus daadwerkelijk contact met je opnemen. Op deze manier krijg je dus steeds meer klanten, dat allemaal dankzij jouw eigen website!

 

Tips en trucs

Daarnaast heb ik een aantal tips voor jou.

1. Zoek een betrouwbaar bedrijf dat jouw wensen kan waar maken. Je hebt een bepaald idee over hoe jij je website wil, laat dit niet veranderen door iemand omdat ze het niet mogelijk kunnen maken.

2. Zorg dat je website in dezelfde kleuren wordt gemaakt. Op deze manier heb je een grote kans dat consumenten je bedrijf herkennen aan de kleuren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat jouw logo telkens terugkeert op je website.

3. Social Media? Ik zou zeggen: probeer het gewoon! Het is een soort online ‘kroeg’ waar diverse mensen langs komen. Er zit altijd wel reclame in. Het komt allemaal wat luchtiger over, om het zo te noemen, dus je kunt er bijvoorbeeld prima extra aanbiedingen onder de aandacht brengen! Vraag jezelf af of je voldoende tijd en creativiteit beschikt hiervoor. Er zijn ook bedrijven die jou hier bij kunnen helpen.

4. Kant-en-klaar ontwerp? Ik heb hier twee meningen over. Aan de ene kant is het handig en vaak goedkoper om voor een kant-en-klaar ontwerp te kiezen. Aan de andere kant kan het je misschien gaan tegenwerken. Je hebt altijd de kans dat er meerdere bedrijven zijn met het zelfde ontwerp. Daarnaast moet je jezelf afvragen: past het ontwerp wel bij jouw bedrijf, doelgroep en uitstraling? Hier moet je altijd op blijven letten.

5. Zoals ik al eerder vermeldde is het belangrijk om gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. Teksten op de website zijn erg belangrijk. Google beoordeelt jouw website op teksten, dus niet op het uiterlijk. Maar je moet niet de teksten alleen op Google gericht schrijven, het moet ook aantrekkelijk zijn voor de lezer. Kijk je teksten dus altijd goed na! Je kunt dit eventueel ook bij bedrijven laten doen. Op deze manier hoef je je dus niet druk te maken of de teksten wel goed zijn geschreven. 😉

Inmiddels interesse gekregen om een eigen website te laten ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje op ons portfolio of neem gerust contact met ons op 0575-512125. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!