De beste Wordpress Plugins; onmisbaar voor je website!

WordPress SEO by Yoast

Wanneer je jouw website optimaal wil benutten en vindbaar wil maken in Google, is de WordPress SEO by Yoast plugin onmisbaar voor jou. Als jij je website optimaliseert volgens de regels van SEO Yoast, zul je hier zeker profijt van krijgen. Per pagina is het mogelijk om de SEO opties volgens richtlijnen in te vullen, middels een gebruiksvriendelijk formulier. Yoast past daarna automatisch de code van je website aan om die pagina goed vindbaar te maken aan de hand van de door jou ingevulde gegevens. Yoast daagt je uit om elk bolletje per pagina groen te krijgen wat betekent dat je jouw pagina goed hebt geoptimaliseerd. De kleur van het bolletje laat zien in welk stadium jouw pagina zich bevindt in het zoekmachine optimalisatie proces.

>> SEO Yoast plugin

Grafity Forms

Grafity Forms is een betaalde plugin, maar wij vinden het zeker waard! Alle mogelijke formulieren die jij je maar kunt bedenken kun je plaatsen op jouw website door middel van deze plugin. Er is helaas nog geen Nederlandstalige versie van deze plugin beschikbaar, maar de Engelse versie is goed werkbaar.

Het mooie van deze plugin is dat iedereen er mee kan werken. Elke conversievriendelijke website moet over goede contactmogelijkheden bezitten, een formulier mag daarom geen technisch struikelblok meer zijn.  Met Grafity forms hoef je geen expert meer te zijn om een formulier in elkaar te zetten. Tijdens het maken of bewerken van een formulier word je zelfs ondersteund door de plugin. Een must dus!

>> Gravity Forms plugin

NextGEN Gallery

Deze plugin is de meest gebruikte gallery plugin van WordPress.  Met meer dan 12 miljoen downloads mag de NextGEN Gallery plugin zeker niet ontbreken in deze lijst.

Het is een krachtige plugin voor het uploaden en beheren van foto’s.  Je kunt hiermee data en meerdere foto’s in één keer toevoegen. Het biedt daarnaast twee weergave mogelijkheden: slideshow en thumbnail. Beide opties hebben veel opmaakmogelijkheden zoals het regelen van de grootte, de stijl, de timing, overgangen, ligthbox effecten en nog veel meer!

>> NextGEN Gallery

Akismet

Akismet is de meest gebruikte anti-spam dienst, die gericht is op voorkoming van ongewenste spam in het reactiesysteem van WordPress. Het analyseert en verwerkt massa aan gegevens van miljoenen websites en servers. Akismet werkt op deze manier om de nieuwste en vreemdste tactieken door de meest bedreven spammers te bestrijden. Het leert elke seconde van de dag om zo jouw website veilig te houden.

Ik raad je zeker aan om deze plugins te installeren binnen jouw WordPress omgeving om gebruik te maken van al deze handige features. Mocht je daarbij hulp nodig hebben, kun je altijd contact opnemen met ons!

>> Akismet

WordPress workshop: Haal het beste uit je website!

Wij willen jou graag kennis laten maken met deze mogelijkheden door middel van onze
Workshop WordPress, zodat jij continu je website kunt optimaliseren voor zowel gebruiker als zoekmachine.

Wij laten jou graag kennismaken met de meest interessante functionaliteiten binnen WordPress en vertellen jou wat nu echt relevant is voor je website. Wij zullen ook de nieuwste trends en ontwikkelingen met je bespreken die zullen bijdragen aan jouw online succes.

Meer informatie

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.