Ben jij tevreden over jouw website?

Het is zo ver: je website is gelanceerd en je bent helemaal happy! Of toch nog niet helemaal? Je bent er lang mee bezig geweest en je bent opgelucht dat het nu eindelijk klaar is. En nu? Hoe moet het verder? Het belangrijkste is om te blijven ontwikkelen! Het maakt niet uit of je een nieuwe site of een herbouwde site hebt, je moet blijven ontwikkelen voor succes!

Tevreden over het aantal bezoekers? Of loopt dat nog niet zo lekker? Misschien is zoekmachineoptimalisatie iets voor jou. Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is erg belangrijk! Veel mensen onderschatten de waarde van SEO. Waarom is SEO zo belangrijk?

 

Google Spider

Het regelmatige updaten van informatie zorgt er voor dat de Google spider (en die van andere zoekmachines) vaker langskomt. Google Spider, wat is dat? Een groot deel van verschillende pagina’s worden regelmatig bezocht door de spider van Google, ook wel Googlebot genaamd. De spider leest de pagina en slaat de gegevens op in de index. De spider is in staat om hyperlinks te volgen, en op deze manier kan hij een groot deel van het web bezoeken. Als de informatie telkens vernieuwd wordt, komt de ‘spider’ dus vaker langs. Bijvoorbeeld een blog zou daar bij kunnen helpen. Als je vind dat de ranking niet hoog genoeg is van je website, kan je je pagina updaten.

 

Hoe ‘goed’ is jouw website?

Bekijk je site kritisch. Hoe ‘goed’ is jouw website nou eigenlijk? Maak je gebruik van Google Analytics en SEO? Dat is al een goede stap op mee te beginnen. Op deze manier zie je waar de zwakke plekken zitten op je website. Je ziet hoeveel bezoekers op je site kijken, en of ze klant worden of niet. Gaan ze over tot aankoop van jouw product? Zo niet, dan kan Conversion Optimization je hierbij helpen. Met dit platform kan je jouw conversie verhogen. Conversion Optimization biedt de tools die het effect op bepaalde uitingen op de website meten. Samen met kennis over de doelgroep leidt dit uiteindelijk tot betere prestaties.

 

Gebruik van social media?

Wat willen jouw klanten? Maken ze gebruik van social media? Komen er veel bezoekers via social media op jouw website terecht? Luister goed naar je klanten/bezoekers en probeer te volgen waar ze over praten op de verschillende social media platformen.

 

Conclusie

De conclusie is natuurlijk duidelijk: stop nooit met het ontwikkelen van je website! Ga altijd door! Het is een proces, niet een eenmalig project. Kijk nog eens kritisch naar je website na het lezen van dit artikel. Ben jij tevreden over jouw website? Ben je dat niet? Dan kunnen wij van Best4u Media jou misschien wel helpen!

 

Wat kan Best4u Media voor jou doen?

Internet Marketing is behalve interessant, ook erg vernieuwend voor het bedrijfsleven. Best4u Media werkt ook met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Met de hulp van SEO kan je potentiële klanten op de juiste manier bereiken, je naamsbekendheid wordt vergroot en de communicatie met je klanten is persoonlijker.

Je wilt natuurlijk dat jouw website hoog te vinden is in Google en daar kunnen wij jou bij helpen! Wij helpen jou met het zoeken naar bepaalde zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Op jouw website/landingspagina zullen we Google Analytics installeren, hiermee hou je altijd in de gaten hoeveel bezoekers je hebt en welke tot aankoop over gaan. Zo weten we dus wat er veranderd moet worden om meer conversie te krijgen op je website! Zo levert je website meer op dan dat hij kost! Hoe klinkt dat? Bekijk onze werkwijze eens.

Wij zorgen er bij onze klanten voor dat hun pagina zo hoog mogelijk in Google blijft staan, dit doen we door middel van onderhoud. Je betaalt een vast laag bedrag per maand en hiervoor blijven wij jouw website optimaliseren: goed voor Google! Jij hoeft je nergens mee bezig te houden. Heb jij hier onze hulp bij nodig of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.best4u-internetmarketing.nl of vul een online checklist is zodat wij een gratis zoekwoordenanalyse voor je kunnen maken!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!