Aan deze 5 dingen heb jij nog niet gedacht voor het maken van jouw website

Stop je al je ziel en zaligheid in jouw website, dan wil je daar natuurlijk wel wat voor terugkrijgen. Niemand besteedt tenslotte een groot deel van zijn of haar vrije tijd om vervolgens luttele bezoekersaantallen te verwelkomen. Misschien is het dan zo verkeerd nog niet om wat hulp te krijgen voordat je van start gaat! Daarom behandelen we in dit blog 5 zaken die je je waarschijnlijk nog niet hebt gerealiseerd.

Kies een goede domeinnaam

Wellicht denk je dat deze tip een overbodige is, maar vergis je niet. Het zal je verbazen hoeveel mensen in Nederland een site opstarten met een domeinnaam waar je de tranen van over de wangen rollen. Realiseer je dan ook goed dat de naam sterk van invloed is op hoe anderen naar jouw identiteit kijken!

Maak het persoonlijk

Met name als je pas begonnen bent, is het goed om een sterke pagina in te richten die ‘over ons’ of ‘over mij’ gaat. Vertel waar je passie voor je product vandaan komt, hoe het familiebedrijf ontstaan is en wie bij hebben gedragen aan het succes van jouw website. Mensen zijn nieuwsgierige wezens die maar al te graag weten wie het gezicht is achter het domein!

Laat de missie duidelijk naar voren komen

We are on a mission! Maar op welke missie dan precies? Dat willen jouw potentiële klanten maar al te graag weten, want meer en meer mensen leven bewust. Mensen kunnen met bepaalde vragen zitten, zoals:

  • Is de chocolade gemaakt van eerlijke cacao?
  • Hoe duurzaam zijn de horloges in jullie webshop?
  • Wat doen jullie tegen CO2-uitstoot?

Probeer dit soort zaken duidelijk naar voren te laten komen als je jouw missie formuleert.

Content = key

Vaak wordt gedacht dat goede producten automatisch leiden tot een goede conversieratio, maar dit is niet altijd waar. Wat eigenaren van websites vaak vergeten, is het plaatsen van content. Zonder goed geschreven SEO-teksten zal Google nooit waarde kunnen toekennen aan jouw website. Vergeet dit dus niet!

Plaats video’s

Video’s kunnen een erg mooie toevoeging zijn aan jouw bedrijf. Mensen kunnen een nét wat beter beeld vormen bij jouw product als je uitlegt hoe een bepaald product werkt of toont hoe hetgeen er daadwerkelijk uitziet.

Heb je hulp nodig

Best4uMedia staat iedere werkdag voor je klaar om mee te denken over de inrichting van jouw website. Twijfel je of jouw website een upgrade nodig heeft? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Al 15 jaar zorgen we voor een razendsnelle oplevering en hebben we al meer dan 3000 klanten trots gemaakt met een nieuwe website! Problemen staan niet in ons woordenboek, oplossingen wel!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!