5 gratis WordPress plugins die je geprobeerd moet hebben

Iedere dag opnieuw doet Best4u er alles aan om toffe nieuwe websites op te leveren, zodat al onze klanten met een voldaan gevoel aan een nieuwe start kunnen beginnen. Hiervoor doen we in veel gevallen een beroep op WordPress. Maar wist je eigenlijk wel dat de uitbreidingsmogelijkheden met WordPress grenzeloos zijn?

WordPress biedt veel verschillende plugins aan, die jouw website naar een nóg hoger level kunnen tillen. Voor sommige varianten betaal je bij, maar er zijn ook genoeg gratis tools waarmee je een stapje verder kunt zetten. In het blog van deze week lichten we er een aantal uit waarvan jij het bestaan wellicht nog niet wist!

Table Press

Table Press is een gratis plugin van WordPress, die jou helpt om allerlei soorten tabellen op je site kwijt te kunnen. Wil jij jouw gebruikers een overzicht geven van jouw mogelijkheden door ze kort op een rijtje te zetten? Table Press helpt jou hierbij. Doordat er een sorteer knop geïmplementeerd is, kan jouw gebruiker eenvoudig filteren op prijs, datum, naam, kleur en ga zo maar door.

AddtoAny

Met name als jij producten verkoopt, is het wel zo prettig als jouw gebruikers anderen op de hoogte kunnen stellen van een tof item uit jouw webshop. AddtoAny is een gratis tool die je kunt implementeren op jouw website. Er zijn meer dan 18 buttons die je kunt toevoegen, zoals Whatsapp, Instagram en Facebook. Zo hoeven jouw klanten zich niet in allerlei bochten te wringen om iets te ‘sharen’ met vrienden of familie.

MonsterInsights

Google Analytics en webshops zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Datagedreven ondernemen is dan ook meer regel dan uitzondering tegenwoordig. MonsterInsights helpt jou bij het verbinden, maar is tevens in staat om jou de Analytics-resultaten te laten zien vanuit de WordPress-omgeving. Zo heb je alles onder één ‘dak’.

Smush

De laadsnelheid van jouw website hangt deels samen met de grootte van de afbeeldingen die geposteerd staan op het online domein. Plaatjes met flinke bestandsgroottes zijn dan ook niet goed voor je crawling budget. Smush kan hier een goede bijdrage aan leveren. Deze tool verkleint afbeeldingen, zonder dat dit invloed heeft op de beeldkwaliteit.

Akismet

Spam is één van de grootste irritatiefactoren op het internet. Helaas ontkom je hier ook niet aan bij WordPress. Akismet is een kosteloze plugin van WordPress die ongewenste berichten tegengaat. Deze tool doet een beroep op kunstmatige intelligentie, waardoor Akismet moeiteloos kan herkennen wat betrouwbare en onbetrouwbare berichten zijn.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.