Top 5 Magento Extensies!

Magento; een geweldig platform!

Voor diegene die nog niet zo bekend zijn met Magento, Magento is een populair en gebruiksvriendelijk open-sourceprogramma voor het ontwerpen van webwinkels.

Een standaard Magento installatie biedt de mogelijkheid om een platform te creëren waar je jouw producten kunt presenteren en verkopen. Het platform heeft echter de potentie om fantastisch te zijn.

Je zou het kunnen vergelijken met het populaire iPhone/iPad besturingssysteem: IOS. De standaard applicaties van Apple die erop staan zijn nuttig en voldoen aan je behoeften. Maar er is zoveel meer! De App store herbergt vele applicaties, welke echt een toevoeging kunnen zijn aan jouw iDevice. Kortom, waarmee je van jouw iDevice een fantastisch product kunt maken. Zo is het ook met Magento, Magento heeft zijn eigen App store. Ook in de Magento App store kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn wel duizenden applicaties beschikbaar.

Vandaar dit artikel. Ik wil jullie mijn top 5 presenteren van Magento applicaties. Deze applicaties zijn geselecteerd om bestaande functionaliteiten (die naar mijn idee matig/redelijk zijn) naar een hoger niveau te tillen.

1. One Step Checkout: afrekenen op 1 pagina

Deze module brengt de checkout pagina van Magento terug van zes stappen naar nog maar één stap. Hierdoor kan de klant vrij gemakkelijk data wijzigen – zonder naar een vorige stap te gaan.

>>Bekijk One Step Checkout

2. Sphinx Search Ultimate

Deze module tilt de zoekmachine van Magento naar een hoger niveau. Het bevat o.a. de volgende functionaliteiten: autocomplete (woord suggestie), dropdown presentatie en een synoniem woorden database om gerichte zoekresultaten te tonen.

>>Bekijk Sphinx Search Ultimate

3. Advanced Reports

Deze module vervangt de standaard statistiek module van Magento. De standaard statistiek module is naar mijn mening te verwaarlozen in Magento. Deze toont niet voor elk rapport up-to-date data of juiste data. Advanced Reports doet dat wel. Ook geeft deze module de mogelijkheid om verschillende soorten relevante rapporten in te zien.

>>Bekijk Advanced Reports

4. Product Matrix

Deze module vervangt de table rate functionaliteit in Magento. Met behulp van de standaard table rate kun je verzendkosten instellen op basis van aantal of gewicht of prijs versus bestemming. Met de Product Matrix rate module kan dit allen gecombineerd worden. Ook kan je een verzendgroep (zelf aan te maken) koppelen aan een product en deze variabele meenemen in de berekening van de verzendkosten.

>>Bekijk Product Matrix 

Extended Product Grid with Editor

Deze module is voor het gebruiksgemak van de beheerder. In de admin kun je aan de producten grid attributen toevoegen en het inzichtelijk maken. Standaard is dit niet mogelijk.

>>Bekijk Extended Product Grid With Editor 

Ik hoop dat mijn persoonlijke top 5 Magento applicaties je laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen Magento en wellicht ga je er zelf mee aan de slag! Uiteraard mag je mij altijd benaderen voor advies of informatie.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!