Magento webshop, iets voor jou?

Altijd al een eigen webshop gewild? Maar ben je er nog niet helemaal uit welk platform je moet gebruiken? Wellicht is Magento iets voor jou!

Magento is een online webshop geschikt voor iedereen die een krachtige en grote webshop nodig heeft. Magento is een open-source commerce pakket dat veel mogelijkheden biedt over het design, de inhoud en de functionaliteit van een online winkel.

“Magento: een webshop met talloze mogelijkheden.”

 

Magento

Magento kan je gemakkelijk zelf beheren! Je kunt producten toevoegen op eenvoudige wijze. Producten worden direct online getoond op jouw webshop.

In Magento heb jij de touwtjes volledig in handen om de shop te gebruiken op een manier die past bij jouw wensen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreiding mogelijkheden maken Magento tot het E-commerce product van dit moment!

 

Voordelen van Magento

 • Productoverzicht; Op onderstaande afbeelding zie je het productoverzicht. Je kan de producten sorteren op naam, prijs of beste waardering. Daarnaast kan je producten altijd nog wijzigen of verwijderen.

Magento webshop, iets voor jou? 1

 

 • Klant login; Jouw klanten kunnen een account aanmaken waar ze hun bestellingen, nieuwsabonnementen en persoonlijke gegevens kunnen beheren, wijzigen en controleren.

 

 • Klantenbeheer; Jouw klanten kan je zelf beheren met Magento. Bijvoorbeeld bestellingen kan je doorzetten of annuleren, je kan de bestelling versturen en factureren. Dit kan eenvoudig en direct vanaf een Magento webshop!

 

 • Betaalmethodes; Makkelijk en snel afrekenen met meerdere betaalmogelijkheden, zoals PayPal en iDEAL.

 

 • Dashboard; Altijd een duidelijk overzicht op het dashboard in Magento. Hier kan je jouw verkoopstatistieken bekijken en kijken waar jouw klanten naar zoeken in de webshop!

Magento webshop, iets voor jou? 2

 • Nieuwsbrief; Met Magento kan je gemakkelijk een nieuwsbrief verzenden naar de door jou gekozen adressen!

 

 • Poll; Mening peilen van jouw klanten.

 

 • Multistore functie; Gemakkelijk meerdere winkels beheren in één webshop!

 

Dit zijn een aantal voordelen, natuurlijk zijn er nog veel meer! Wanneer een klant iets bestelt, krijgt hij/zij niet alleen gelijksoortige producten aangeboden, maar ook producten van een hogere prijsklasse. Met een Magento heb je talloze mogelijkheden en dus haal je met Magento al het mogelijke uit jouw webshop.

 

Best4u Group B.V. en Magento

Steeds meer consumenten kopen hun producten via internet. In de toekomst zal die alleen maar toenemen. Het gemak van online shoppen is groot en online shoppen wordt steeds veiliger en meer betrouwbaar. Heb jij een winkel of een bedrijf? Dan kan je hierin niet achterblijven en is een eigen, professionele webshop een must. Maar hoe pak je dit aan? Hoe kies je uit het grote aanbod van webshops een webshop die veilig is en je meer dan voldoende commerciële mogelijkheden bied? Het antwoord is simpel: Magento webshops! Best4u Media kan hier jou mee helpen en zal er voor zorgen dat alles wordt geregeld zoals jij dat wil. Wij ontzorgen, zodat jij kan blijven ondernemen!

Een efficiënte manier om je doelen te bereiken is door Google te gebruiken. Omdat Google zo groot en efficiënt is, is ook de concurrentie enorm. Je moet er dus uit springen om op te vallen en het allerbelangrijkste: zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan. Onze afdeling Internet Marketing is hierin gespecialiseerd, wij kunnen jou helpen!

 

Voordelen van Internet Marketing
 • Meer bezoekers
 • Meer aanvragen en/of bestellingen
 • Meetbaar via Google Analytics
 • Naamsbekendheid vergroten
 • Continue stroom aan bezoekers en conversie

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!