3x tips om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen!

Binnensteden en winkelcentra hebben steeds meer te kampen met leegstaande panden en dat is niet zomaar. Vroeger ging je winkel na winkel af om op zoek te gaan naar dat ene paar Adidas-schoenen; tegenwoordig struin je de online webshops af om een geslaagde aankoop te doen. Maar als je die potentiële klanten naar jouw winkel op het web wilt lokken, is het wel van belang dat je shop voldoet aan bepaalde eisen. In dit blog geven we je een aantal tips die ervoor zullen zorgen dat consumenten jouw webshop weten te vinden!

Maak gebruik van een filtermenu

De keuze is reuze en op het internet al helemaal. Vaak zijn klanten op zoek naar een specifiek product en het is dan wel zo fijn om ze wat handvaten te geven. Een filtermenu kan hier een handige tool voor zijn. Door de potentiële klant wat vinkjes te laten zetten achter kenmerken zoals ‘kleur’, ‘prijs’ en ‘materiaal’, krijgt iemand een veel gerichter aanbod te zien. Wel zo handig!

Kies voor een shoppable feed

Naast de groep gerichte zoekers, bestaat er ook nog een gezelschap dat nog zoekende is en geïnspireerd wil worden. Voor die klanten kan een ‘shoppable feed’ een duwtje zijn in de goede richting. Creëer een inspiratiepagina waar je foto’s plaatst van jouw product die gemaakt zijn door tevreden klanten. Aan de zijkant van ieder plaatje voeg je een link toe naar het daadwerkelijke product. Inspireren is domineren!

Breng structuur aan

Zorg ervoor dat je de klant bij de hand neemt door te kiezen voor een logische pagina-indeling. Hanteer je honderd subcategorieën die elkaar op onlogische wijze opvolgen, dan ben je de klant zo kwijt. Computers > desktops > Acer desktops is veel logischer dan wanneer je kiest voor apparaten > elektronische apparaten > computers > desktops > Acer desktops als kruimelpad.

Best4uMedia helpt je graag!

Klinken bovenstaande tips je als muziek in de oren, maar heb je geen flauw idee hoe je dit voor elkaar moet maken op je website? Er is geen man overboord, want wij van Best4u Media helpen je maar al te graag. En weet je wat het mooie is? Wij beloven je dat de webshop zoals jij ‘m in gedachten hebt binnen 5 dagen live staat. Zo kun je je investering binnen een mum van tijd terugverdienen en werken we samen aan een mooie toekomst voor jouw webshop!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!