Zakelijke variant van Google+ op komst

Sinds kort heeft Google haar eigen variant van Facebook geïntroduceerd. Met Google+ kun je je eigen profiel aanmaken en contacten toevoegen. Op Facebook heb je ook de mogelijkheid om als bedrijf een account aan te maken. Google is nu hard bezig om een zakelijke versie van Google+ te ontwikkelen.

Je contacten in Google+ kun je onderverdelen in verschillende ‘’Circles’’. Zo kun je een circle maken voor vrienden, familie, collega’s en andere groepen. Wanneer je iets wilt delen, kun je aangeven met welke circles je deze informatie wilt delen. Deze optie heeft Facebook ook, maar de circles van Google+ zijn een stuk gebruiksvriendelijker.

Een zakelijke variant kan bij een dergelijk platform natuurlijk niet uitblijven. Daarom is Google druk bezig met het testen van een zakelijke variant. Wanneer deze uitkomt? Product Manager Christian Oestlien vertelt in onderstaande video dat dit ‘’later in dit jaar’’ zal zijn.

Waarom de zakelijke variant nog zo lang op zich laat wachten? Google wil bedrijven een echt nuttig platform aanbieden. Ze willen bedrijven een ‘’unique experience’’ bezorgen. Deze zal dan ook duidelijk anders zijn dan de particuliere versie. Zo komt er de mogelijkheid om via Google+ verbinding te maken met AdWords. Daarnaast kun je je Twitter en Linkedin account koppelen aan Google+. Zo kun je weer gemakkelijk informatie verspreiden over verschillende kanalen.

Wanneer bedrijven gebruik kunnen gaan maken van Google+ blijft dus nog een beetje onduidelijk. Wel ben ik erg benieuwd hoe de strijd gaat verlopen tussen Facebook en Google+.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!