Windows Live Mail krijgt nieuwe functies

Windows Live Mail krijgt nieuwe functies. 3 oktober 2011 gaf Microsoft een persconferentie over de nieuwe functies van Hotmail. De 323 miljoen gebruikers gaan allerlei ontwikkelingen in de populaire e-maildienst ondervinden. In de aankomende weken worden deze vernieuwingen over de hele wereld doorgevoerd. Onder de functies valt onder andere de onbeperkte opslagruimte en de 10 keer sneller werkende mailbox. Ook hebben de ontwikkelaars ervoor gezorgd dat Windows Live Hotmail nu ook beschikbaar is voor de Android Smartphone om zo een steeds groter wordende groep te kunnen bereiken.

 

Windows Live Mail krijgt nieuwe functies

 

Hotmail is ook bezig met het aanpakken van spam en daarmee de overzichtelijkheid van je mailbox. Uiteraard waren ze hier al langer mee bezig maar het spamgehalte is gereduceerd tot tussen 0 en 3%. Dit komt door de invoering van de SmartScreen filter en het Trusted Sender principe.

 

Voor de rest zit er vooral veel ‘’graymail’’ in de gemiddelde inbox. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwsbrieven of productaanbiedingen die worden verstuurd omdat de gebruiker zichzelf ooit heeft aangemeld voor een van deze diensten. Ook social updates als Facebook en Twitter berichten maken een groot deel uit van je mailbox.

Windows Live Mail krijgt nieuwe functies

 

 

Daarom heeft Hotmail 5 nieuwe functies geïntroduceerd die jouw mailbox overzichtelijker gaan maken.

 

1. Smart Newsletter filter

Met deze functie is het mogelijk via Hotmail je uit te schrijven bij aanbieders van wie je geen mail meer wilt ontvangen. Hotmail zorgt ervoor dat jij van de mailinglijst wordt afgehaald. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een online schoenenwinkel waar je ooit de nieuwste aanbiedingen van wilde ontvangen.

 

2. Boodschappen categoriseren

Inkomende berichten kunnen nu vanzelf gesorteerd worden naar de gewenste mappen. Je hoeft dus niet meer te slepen en elke dag tijd te besteden aan het categoriseren van berichten. Zo hou je overal je mail waar je die hebben wilt en loopt het niet allemaal meer door elkaar.

 

3. Vlag in de top

Email markeren met een rode vlag kenden we al. Met deze “vlag in de top” functie zorgt Hotmail ervoor dat de gemarkeerde (en dus belangrijke) emails altijd bovenaan de gewenste lijst komen te staan. Zo hoef je nooit meer een taak te vergeten.

 

4. Geautomatiseerde schoonmaak

Met deze functie kan je persoonlijk en gericht je mailbox beheren. Zo kan je per afzender aangeven (dit hoeft maar 1 keer) wat je met de mail wilt doen, zoals alleen de laatste email bewaren of elke 10 dagen opschonen. Dit kan je uiteraard altijd veranderen.

 

5. Onmiddellijke acties

Hier kan je per mail bepalen wat je ermee wilt doen. Je hoeft er alleen maar even met je muis overheen te gaan en je krijgt de opties. Zo kan je direct verwijderen, markeren etc. Deze kan je ook nog persoonlijk maken door het uit te breiden. Dit kan je doen door je meest gebruikte functies toe te voegen.

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!