Verwerkersovereenkomst tussen Best4u en klanten

Om met ingang van 25 mei 2018 te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving is een verwerkersovereenkomst verplicht. De verwerkersovereenkomst die wij als Best4u met al onze klanten afsluiten staat vermeld in onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden vind je hier (zie artikel 17). Deze verwerkersovereenkomst is dus met al onze klanten afgesloten. Je hoeft hier geen extra handelingen voor te verrichten.

Daarnaast is het als eigenaar van een website/webshop verplicht om inzicht te bieden in je privacyverklaring. Wil je hulp bij het opstellen of vernieuwen van je privacyverklaring? Dan kun je aankloppen bij een organisatie zoals ICTRecht.

Ook willen wij je graag wijzen op het belang van een SSL certificaat. Deze is te herkennen aan een groen slotje en de https:// aanduiding in de adresbalk van je browser. Is er op jouw website of webshop nog geen SSL certificaat actief? Regel dit dan snel! Hiermee zorg je namelijk voor een beveiligde verbinding (verplicht door de overheid!) én een betrouwbare uitstraling van je website. Wij kunnen dit zeer snel voor je regelen, neem gerust contact met ons op.

Lees ook onze whitepaper over de nieuwe AVG.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!