Spelfouten op jouw website

Spelfouten worden regelmatig gemaakt. Vaak maak je spelfouten door te snel te werken of te veel te willen doen. Zonde, vooral omdat je omzet kunt mislopen door spelfouten. Zo gaf de Engelse zakenman Charles Duncombe aan dat ondernemers miljoenen aan omzet mislopen door slordigheden in de teksten op hun site.

Foutloos schrijven is belangrijk

Misschien vraag je je af waarom het zo belangrijk is om spelfouten te voorkomen. Als een potentiële klant jouw website bezoekt en hij ziet meteen spelfouten, dan is het vertrouwen verdwenen. De angst voor fraude of spam neemt dan toe bij de klant. De communicatie op internet bestaat grotendeels uit geschreven tekst, dus als daar veel spelfouten inzitten heb je de kans dat de klant niet voor jou kiest, alleen vanwege de spelfouten.

Dit kun je vergelijken met sollicitanten. Let je weleens op de hoeveelheid spelfouten die sollicitanten maken? Als je een sollicitatiebrief ontvangt met veel spelfouten erin dan neem je diegene minder snel aan.

Omzet verdubbelen?

Duncombe heeft onderzoek gedaan naar het effect van spelfouten. Wat is het effect als je alle teksten checkt op spelfouten? Hij zegt dat de opbrengst van tightsplease.co.uk verdubbelde na het verwijderen van de taalfouten. Onmogelijk, is wellicht je eerste gedachte. Toch zit er een kern van waarheid achter. Hoe vaak kom jij spelfouten tegen als je rondkijkt op het internet? Of misschien wel op je eigen website? Let er eens op! Als jij op zoek bent naar een bepaald product en de website waarop je terechtkomt bevat meerdere spelfouten, zoek je dan een andere website op?

Investeren in het voorkomen van spelfouten?

Dat is mogelijk! Onze contentstrateeg kan jouw teksten in een paar uurtjes checken op taalfouten. Een kleine investering kan dus heel wat opleveren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!