Pas op voor telefonische verkooptrucs

De afgelopen tijd kregen wij meerdere telefoontjes van klanten die benaderd zijn door een partij die zegt zich bezig te houden met de ‘controle op dubbele domeinnaamregistraties’. Een medewerker van een dergelijke partij belt jou op en vertelt je dat er een bedrijf is dat een website wil beginnen met dezelfde domeinnaam als die van jouw bedrijf, maar dan (bijvoorbeeld) op de .com-extensie. De partij biedt je de mogelijkheid om deze domeinnaam voor de komende tien jaar (!) alvast te kopen. Een domeinnaam voor tien jaar vastleggen is erg ongebruikelijk.

Word je benaderd door een dergelijke partij, vraag dan altijd naar gegevens zoals naam en telefoonnummer. Zeg niets toe, maar neem eerst contact op met ons. Wij kunnen dan voor je uitzoeken met welke partij je te maken hebt en of je al dan niet wordt opgelicht. Vaak is het verhaal dat een bedrijf jouw domeinnaam wil kopen namelijk verzonnen.

Ook is het mogelijk om een domeinnaam door ons te laten registreren. Wij werken alleen met domeinnaamregistraties van een jaar. Zo weet je zeker dat je niet vastzit aan een wurgcontract van tien jaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via support@best4u.nl of door te bellen naar 0575 512 125.

Interessant? Like Best4u Group op Facebook voor meer artikelen!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!