Google Instant Pages (NIEUW), Nu nòg sneller je informatie vinden

Google, wie zoekt er niet mee? Bijna iedereen. Google is een gigantisch en succesvol bedrijf en het lijkt wel of niets ze in de weg staat. Toch moeten ze ervoor zorgen dat hun gebruikers tevreden blijven. Daarom is er nu Google Instant Pages.
Google is de manier om snel de informatie te vinden waar je naar op zoek bent. Maar met snelle zoekresultaten ben je er nog niet. Een snelle website is ook erg belangrijk. Een trage website wekt immers veel irritatie op. Soms zoveel dat bezoekers besluiten je website weer te verlaten zonder hem gezien te hebben. Zonde.

Google heeft daar nu een oplossing voor. Instant Pages. Wanneer je een zoekopdracht ingeeft, laadt Google automatisch en direct het eerste zoekresultaat. Wanneer je hier vervolgens op klikt hoef je niet te wachten tot de website geladen is. Alle teksten en afbeeldingen worden meteen weergegeven. Je hebt een laadtijd van 0,0 seconden.

In deze video is duidelijk te zien wat het effect is van Instant Pages. Het scheelt meerdere seconden met het laden van dezelfde pagina. Het zijn natuurlijk maar seconden, maar toch zie ik er het voordeel van in. Wanneer je iets zoekt wil je het zo snel mogelijk vinden. Ook als het niet is wat je zoekt wil je dit snel kunnen zien om je zoektocht te kunnen vervolgen.

Er zijn echter ook een paar nadelen. Instant Pages is alleen beschikbaar in Google’s eigen browser Chrome. Daarnaast wordt alleen het eerste zoekresultaat geladen. Mocht je vervolgens die site verlaten en het volgende resultaat aanklikken, moet je toch echt wachten tot deze site geladen is.

Buiten dat om zie ik een duidelijk voordeel in deze ontwikkeling. Ik zelf gebruik google.nl als startpagina. Vaak typ ik hier de bedrijfsnaam in, in plaats van de complete URL in de adresbalk te typen. Door de komst van Instant Pages kom ik nu nog sneller op de gewenste website, zonder laadtijd!

Wat is jouw mening over deze ontwikkeling?

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!