Je online geschiedenis definitief verwijderen

Het Amerikaanse bedrijf Abine, dat gespecialiseerd is in privacy-issues, heeft een nieuwe service het leven ingeblazen genaamd Delete Me. Abine zegt dat DeleteMe alle oude data kan verwijderen op het internet. Voor degene die graag zijn oude en achtergelaten gegevens opgeruimd wilt hebben, is deze service een uitkomst.

Het bedrijf zelf denkt dat het een groot succes gaat worden. “Vooral de service om oude en gebruikte accounts op te sporen en verwijderen is erg populair. We hebben nu al een wachtlijst!”, aldus Claire Yancy van Abine.

Een foto in bikini op het strand in Lloret de Mar is leuk voor het privéarchief, maar voor bijvoorbeeld toekomstige werkgevers iets minder leuk. Het bedrijft herkent het probleem en kan het oplossen voor een bedrag tussen de tien en honderd dollar. De prijs is afhankelijk van hoe ingewikkeld het is om de gegevens of account te verwijderen. Er komt ook nog eens veel handwerk bij kijken. Een team van internet experts beloven je binnen 30 dagen van het web te krijgen. Mocht dit niet lukken, dan krijg je gewoon je geld terug.

Met een focus op het online privacy karakter van het internet lijkt de service DeleteMe alle bestaansrecht te hebben.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!