Het framework van Best4u: gemak op alle fronten

Hoe kunnen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken? Met die vraag in het achterhoofd ontwikkelden de developers van Best4u een uniek framework. Een framework kun je zien als het DNA van een website waarin alle instellingen van een website worden vastgelegd en opgeslagen. En dit vastgestelde DNA zorgt dus voor een groot gebruiksgemak voor onze klanten.

Klinkt ingewikkeld? Eigenlijk valt het hartstikke mee. Je kunt het vergelijken met het DNA van een mens. In ons DNA is ‘vastgesteld’ wie wij zijn als mens. Groot, klein, donker, licht en ga zo maar door; al onze instellingen zijn ergens opgeslagen en gebundeld.

Datzelfde geldt voor een website. Het framework bevat bepaalde standaarden die door onze developers ontwikkeld zijn. Deze standaarden zorgen er bovendien voor dat er maar één simpele handeling nodig is voor het aanpassen van veel zaken tegelijk. En dat scheelt dus een hoop gedoe wanneer je iets in je website wilt aanpassen. Het DNA – de basis – staat namelijk al vast, maar vanuit die basis kunnen heel gemakkelijk wijzigingen doorgevoerd worden.

Het framework bevat dus alle instellingen voor de website, zoals de kleuren en de gekozen lettertypes. De website wordt als het ware ‘in’ het framework gebouwd. Dit scheelt zowel jou als de developer tijd. En dat zorgt dus weer voor een aantrekkelijke prijs.

Het framework bevat bovendien een ‘page builder’. Dit is een handige tool waarmee je als leek gemakkelijk zelf een unieke pagina kunt maken. Je kunt de contentblokken die je wilt gebruiken letterlijk naar de juiste plek slepen en zelf kiezen op welke plekken je teksten, foto’s en andere content wilt gebruiken. Ideaal!

Met het framework van Best4u zorgen we dus voor gemak op alle fronten: de developer kan jouw website sneller ontwikkelen en jij kunt zelf sneller en makkelijker aanpassingen doorvoeren.

Wil je meer weten over het framework? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!