Google Apps: een investering die het geld meer dan waard is!

Google Apps biedt flexibele, veilige en gemakkelijke oplossingen voor e-mail, bestandsbeheer en communicatie. Snel geïnstalleerd en direct in contact met al je contactpersonen, zowel intern als extern! Google Apps for work is bedacht om al je informatie op één plek te kunnen ophalen. Waar ook ter wereld en op elk device. Ben je onderweg en beantwoord je een email? Dan zal deze later op je desktop ook als beantwoord te vinden zijn. Ben je vergeten een agenda punt op kantoor in te plannen? Geen probleem, regel dit onderweg via je telefoon of tablet en je agenda punt zal op al je devices te zien zijn.

Hieronder vind je een aantal redenen om bovenstaand verhaal bij te staan:

Google Apps biedt veel aan mogelijkheden. Om een klein gedeelte te belichten heb ik een aantal features hieronder uitgelicht, dit zijn tevens de meest gebruikte features.

    • Gmail, voor je bedrijfsmail met je eigen domeinnaam

Gmail van Google Apps lijkt qua lay-out en werking op je persoonlijke Gmail-account.  Het is echter uitgebreider voor bedrijven en biedt veel meer mogelijkheden dan je bekende persoonlijke Gmail account.

    • Hangouts, voor chatten en videogesprekken

Hangouts biedt de optie om via je Gmail te communiceren met je collega’s via chat of videogesprek. Als werknemer van een bedrijf heb je je mail de hele dag open staan. Het is daarom ideaal om ook direct toegang te hebben tot een chat functie! Het hele team kan via de desktop, laptop, tablet of telefoon deelnemen aan een gesprek, ook al zijn ze niet op kantoor aanwezig. Daarnaast kun je in de chat ook gemakkelijk bestanden delen.

    • Agenda, voor al je afspraken

Het is niet meer nodig om een collega te bellen of e-mailen om te vragen wanneer hij of zij beschikbaar is, je kunt in een overzicht zien wanneer een collega beschikbaar is. Tevens kun je agenda’s aanmaken voor een vergaderruimte, zo kan iedereen binnen het bedrijf deze ruimte reserveren en kunnen alle collega’s dit ten alle tijden opvragen, nooit meer dubbele afspraken in 1 ruimte! Je kunt via je agenda ook direct locaties opgeven, collega’s uitnodigen en genodigde mailen.

    • Google Docs, voor al je documenten

Bewaar alle bestanden van je bedrijf op één locatie, het is niet meer nodig om bestanden op te slaan op je computer of te verzenden via de mail. Al je collega’s kunnen nu gemakkelijk documenten opslaan in de cloud en delen met collega’s die tevens deze documenten in moeten zien.

Kosten

Je betaald €5,- per maand, per mailaccount. Tevens rekenen wij eenmalige kosten voor het opzetten en installeren van Google Apps. Je zult nu vast denken: alles van Google is gratis maar hier moeten we voor betalen, waarom? De meeste mensen zullen uiteraard bekend zijn met Gmail, waarom zou je als bedrijf dan overgaan naar Google Apps? Met Google Apps ontvang je als bedrijf diensten die je als consument niet krijgt waaronder e-mail voor je domeinnaam, extra opslag, 99,9% gegarandeerde beschikbaarheid en een verbeterde beveiliging. Wanneer je op dit moment gebruik maakt van een POP3 of IMAP mail account dan raad ik aan om gelijk over te stappen naar Google Apps, de voordelen zijn eindeloos en je bent te allen tijde online!

Wil je meer informatie over Google Apps en hoe wij dit voor jou kunnen regelen? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!