Gaat Foursquare de wereld veroveren met Playground?

Foursquare en Microsoft bundelen hun krachten. Samen werken ze aan een bijzondere virtuele wereld, gebaseerd op de Foursquare data. Door middel van geolocatie, een tof design en een al erg populaire applicatie weet Foursquare de echte wereld online te zetten die door de gebruikers gecreërd wordt.

Zoeken naar leuke restaurants, goede hotels en mooie winkels is nog nooit zo leuk, makkelijk en visueel geweest. Jouw wereld wordt in kaart gebracht door anderen. Je hoeft alleen maar even naar Foursquare Playground te gaan.

Foursquare Playground brengt je naar jouw huidige locatie en laat je alles in de omgeving zien en beleven. Winkels, restaurants, hotels, woningen en bedrijven, alles is in kaart gebracht.

Alle features die Foursquare zo handig en populair maken zijn verpakt in een visuele beleving.

Gaat Foursquare de wereld veroveren met Playground? 1

Wanneer je op een van de gebouwen gaat staan, zie je meteen hoe vaak er ingecheckt is, maar ook hoeveel gebruikers er op het moment aanwezig zijn. Dit laatste wordt aangegeven door een roze bubbel boven het gebouw met daarin het aantal ingecheckte gebruikers.

Gaat Foursquare de wereld veroveren met Playground? 2

Wanneer je op een gebouw klikt, zie je de binnenkant van het gebouw. Je kunt alle ingecheckte gebruikers rond zien lopen. Ze worden namelijk allemaal vertegenwoordigd door vrolijke poppetjes die je vertellen wie ze zijn wanneer je er op klikt. Door op de schatkist te klikken kun je alle handige en vertrouwde tips lezen over deze locatie. De Major krijgt zelfs een ere plek aan de ‘Wall of fame’. Om niet te vergeten hoe de locatie er in ‘Real Life’ uit ziet, worden de foto’s, die bij een check-in gemaakt zijn, weergegeven op schilderijen aan de wand.

Gaat Foursquare de wereld veroveren met Playground? 3

Elke locatie wordt vormgegeven op basis van de categorie waaraan de locatie is gekoppeld, bijvoorbeeld een restaurant of een school. Door de gezellige mix van winkels, restaurants, clubs en bedrijven, is het een echte stad waarin je terecht komt. Populaire locaties krijgen dan ook grotere gebouwen dan andere – zo wordt bijvoorbeeld The Red Light District in Amsterdam flink vertegenwoordigd – en locaties met specialiteiten of acties worden benadrukt met een roze vlag. De gebruikers van Foursquare kunnen ook locaties filteren op populariteit.

De website werkt nog niet optimaal, maar is nu al een geweldige toevoeging aan je Social/Location Based platforms.

Zelf uitproberen?
http://fsplayground.cloudapp.net/

*Werkt momenteel alleen in Internet Explorer 9, Safari 5 en Chrome 10.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!