Facebook wordt gehackt

Anonymous. Misschien heb je wel eens gehoord van deze naam. Anonymous is een soort organisatie zonder organisatoren. Ze hebben geen vaste leden of vaste leiders. Iedereen kan zich gemakkelijk aansluiten. Anonymous streeft naar vrijheid van internetverkeer. Ze willen dat alle informatie op het internet voor iedereen toegankelijk is. Voorheen hebben zij ook andere grote websites platgelegd. Het nieuwe plan: Facebook wordt gehackt.

Anonymous

Anonymous heeft aangegeven dat Facebook wordt gehackt. Dit moet op 5 november gaan gebeuren. Eerder zijn al websites van onder anderen Paypal, VISA, MasterCard en de Zwitserse bank Postfinance  plat gelegd. Anonymous is een organisatie die voor de vrijheid van het internetverkeer is, en hierdoor een voorstander van Wikileaks. Bovengenoemde bedrijven blokkeerden of sloten de rekeningen en wilde geen betalingen verzorgen aan WikiLeaks.  Hierdoor kwam Anonymous met het idee om deze websites plat te leggen. En hiermee steun aan WikiLeaks te betogen. Het hacken van de websites gebeurde onder de naam: “Operation Payback”.

 

Facebook en jouw privacy

Na deze grote bedrijven, is dus ook het grootste Social Media platform over de wereld aan de beurt. De reden hiervan: Facebook zou de privacy van gebruikers niet geven die zij wel degelijk beloven. Zo zouden zij informatie verkopen aan overheidsinstellingen van onder anders Egypte en Syrië. Anonymous heeft ook aangegeven dat het helemaal niet uitmaakt hoe jij je privacy instellingen hebt staan. Je informatie blijft altijd beschikbaar voor Facebook. Ook al delete jij je account, dit heeft geen nut. Misschien zit er nog wel een andere reden achter. Anonymous wilt namelijk een eigen sociaal platform ontwikkelen. Dit moet AnonPlus gaan heten.

 

 

Facebook wordt gehackt?

Op dit moment is het nog steeds erg vaag. Gaat het plan door? Wordt Facebook gehackt? Er zijn twijfels, er zijn berichten dat niet alle leden willen meewerken aan het plan om Facebook te hacken. Maar zeker weten zullen wij nooit doen. Op 5 november zullen we zien of het wel of niet gebeurt. Wordt Facebook wel of niet gehackt? Spannend.

Ik ben erg benieuwd, gaat het lukken om een wereldwijd social media platform, met meer dan 750 miljoen gebruikers plat te leggen? Zelf zou ik het, eerlijk gezegd,  een geweldige prestatie vinden van Anonymous.  Wat is jouw mening over het plan om Facebook plat te leggen?

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!