Apps als levensverrijker

Applications. Oftewel apps. Programmatjes voor de mobiele telefoon die vaak gebruik maken van het mobiele internet. Elk jaar stijgt het aantal smartphone en tabletgebruikers waardoor automatisch het gebruik van apps toeneemt. Ook voor volgend jaar wordt er verwacht dat het appgebruik weer enorm zal stijgen.

 

Er zijn voor iedereen wel bijpassende apps te vinden, zowel voor de nieuwste games als voor zakelijke en sociale doeleinden.  Dit wordt ook wel opgedeeld in de drie groepen entertainment, productiviteit en connectiviteit.

Zes op de tien gebruikers die hebben meegewerkt aan het onderzoek van Leefritme Kenniscentrum (verricht onder bijna 700 Nederlandse app-gebruikers) geven aan dat de apps het leven vergemakkelijkt hebben. Apps worden vooral veel gebruikt tegen verveling en tijdverspilling.

De tijd die je normaal bijvoorbeeld gebruikt met wachten, kun je nu opvullen met het gebruiken van je apps.

 

Heb je tijdens je werk geen tijd, dan kun je tijdens het wachten bijvoorbeeld je takenlijst eens opschonen met het programma “2Do” of hou je je urenregistratie bij met “Hourstracker”.

 

Wil je liever wat tijd besteden aan het sociale gedeelte, dan kan je met een programma als “Spotify” op Facebook aan iedereen laten zien naar welke muziek je op dat moment luistert. Wil je een filmpje delen met je vrienden of de rest van de wereld dan schaf je “MyVideo” aan.

20% van de ondervraagden vindt dat zij meer vrienden hebben gekregen dankzij het gebruik van zulke social apps. De andere kant van de wereld komt een stuk dichter bij.

 

Tweederde van de ondervraagden vindt dat apps er vooral zijn voor het vermaak. De meeste app-gebruikers downloaden vooral games. Zo zijn er al meer dan 100 miljoen gebruikers die zich vermaken met het schieten van vogeltjes bij het spel “Angry Birds”. Ook het spel “Fruit Ninja” waarbij je zoveel mogelijk stukken fruit moet hakken wordt ongekend veel gedownload.

 

De ontwikkeling van apps gaat nog altijd onvermoeid door en het gebruik zal dan ook alleen nog maar gaan toenemen.

 

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!