5 Photoshop plug-ins om niet te missen!

Photoshop wordt door heel veel mensen gebruikt. Niet alleen door grafisch vormgevers maar ook door mensen die toch iets verder willen gaan dan Paint. Ondanks de vele mogelijkheden van Photoshop, zijn er altijd wel wat dingen die je als designer mist of die verbeterd kunnen worden. Gelukkig zijn daarvoor handige plug-ins die Photoshop nóg beter maken. De vijf volgende plug-ins zijn zeker de moeite waard!

 

 

Renamy

Wanneer een design ook maar een beetje complex wordt ontkom je er niet aan lagen te ordenen door het gebruiken van namen en mappen. Dit kan veel tijd in beslag nemen, je moet namelijk elke map en laag één voor één een naam geven. Iedere vormgever kent dit probleem wel. Renamy biedt de oplossing! Deze plug-in maakt het mogelijk op een makkelijke manier meerdere lagen en/of mappen tegelijkertijd een naam te geven. Deze mag in dit lijstje dan ook niet ontbreken.

Renamy kost $ 14,99

TransformEach 2.0

Net als Renamy is deze plug-in ook zo’n handig hulpje die het werkproces bespoedigt. Wanneer je in Photoshop meerdere shapes tegelijk gaat transformeren gaat dit ten koste van je hele uitlijning. Alles staat daarna op een andere plek. TransformEach 2.0 zorgt voor meer controle hierover waardoor je op een snelle manier meerdere shapes tegelijkertijd kan transformeren en alles op z’n plek blijft staan. Ook erg handig!

TransformEach 2.0 is gratis


Adobe ColorCC Panel

Eén van mijn favoriete plug-ins! Eenvoudig kleurschema’s maken en opslaan in Photoshop. Wat mij betreft een onmisbare plug-in voor elke designer. Deze is gratis te downloaden via Adobe Add-ons. Als kers op de taart is deze plug-in ook beschikbaar als app voor Android & iOS. Je kunt hiermee kleuren opslaan via je camera en dit later weer in Photoshop gebruiken.

Adobe ColorCC Panel is gratis, mits je een Adobe CC account hebt.

Er zijn natuurlijk veel meer goede plug-ins te verkrijgen. Dit is een kleine selectie van een aantal plug-ins die zeer de moeite waard zijn. Weet jij ook enkele handige plug-ins die er niet tussen staan? Laat het ons weten, wij zijn altijd benieuwd naar tips om ons werkproces te verbeteren!

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!