4x ideeën voor jouw werken bij site

Onlangs werd wereldkundig gemaakt dat er momenteel meer vacatures openstaan dan dat er arbeidskrachten beschikbaar zijn. Als werkgever is het daarom steeds belangrijker om een werken bij site te hebben, zodat je je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten en potentiële kandidaten hun handtekening onder jouw contract zetten. Daarbij is het wel van belang dat je de juiste ingrediënten kiest voor je werken bij site, zodat het écht een verlengstuk van jouw organisatie wordt. Best4u geeft je een aantal ideeën voor een werken bij site die nog niet eerder in jou opkwamen.

HR video’s

Lange lappen tekst om potentiële kandidaten te verleiden tot een overstap naar jouw bedrijf: daar ga je de strijd niet mee winnen. Waarmee je wél als winnaar uit de bus komt, zijn HR video’s . Dit zijn korte profielen die je laat schieten van bestaande werknemers, waarbij ze vertellen wat hun functie inhoudt, waar de dag zoal uit bestaat en hoe groot het team is waarin ze opereren. Het voordeel van zulke video’s is dat ze heel snel een beeld geven van jouw organisatie.

Podcast

Podcasts: Spotify, Audible en Stitcher staan er vol mee. Want podcasts: die zijn booming! Sollicitanten die aan het einde van de dag even geen zin hebben om na vele sollicitaties nóg meer te lezen, zullen het een verademing vinden om onder het koken te luisteren naar het geluid van bestaande medewerkers die uitwijden over waarom ze het zo prettig vinden om bij het bedrijf te werken. Vaak geeft dit nét wat meer ‘body’ dan een droge opsomming van werkzaamheden. En het geeft tevens de vooruitstrevendheid van jouw organisatie weer!

Matterport

Daar waar de één op zoek is naar verdieping over de organisatie, is de ander weer nieuwsgieriger naar de eventuele werkplek waar hij of zij komt te werken. Iets dat daar een mooie bijdrage aan kan leveren, is Matterport. Dit is een platform waar je een 3D ontwerp van jouw kantoor kunt laten ontwikkelen. Kandidaten kunnen zich dan door jouw kantoortuin manoeuvreren, zonder daadwerkelijk naar het kantoor te hoeven komen. En weet je wat het leuke is? Het lijkt levensecht!

FAQ’s

Een ander onderdeel dat niet ontbreken mag op de werken bij site, is een pagina met FAQ’s. FAQ’s, ook wel veelgestelde vragen genoemd, geven je potentiële werknemers een hoop antwoorden op vragen. Zonder dat je er op dat moment zelf heel veel werk mee hebt! Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de bezoekers van je werken bij site, doordat ze niet hoeven te wachten op een response in hun mailbox.

Benieuwd wat een razendsnelle website of webshop gaat kosten?

Helpt Best4u Media jou ook aan een razendsnelle website of webshop? Al meer dan 3000 klanten gingen jou voor.
Wacht daarom niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw razendsnelle website of webshop.

Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!