• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress Workshop

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Haal het beste uit jouw website met WordPress tijdens deze WordPress workshop!

Haal jij het beste uit je website? Ben je bekend met alle mogelijkheden die WordPress je biedt? Zowel op gebied van gebruiksvriendelijkheid als zoekmachinevriendelijkheid?

wordpress_logoMet WordPress is zoveel méér mogelijk dan je in eerste instantie zou verwachten. Wij willen jou graag kennis laten maken met deze mogelijkheden zodat jij continu je website kunt optimaliseren voor zowel gebruiker als zoekmachine.

WordPress is het meest gebruikte contentmanagement systeem ter wereld en vanwege goede redenen: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel opties om je website zelf te optimaliseren zodat je website goed gevonden wordt in Google en conversievriendelijk is.

Wij laten jou graag kennismaken met de meest interessante functionaliteiten binnen WordPress en vertellen jou wat nu echt relevant is voor je website. Wij zullen ook de nieuwste trends en ontwikkelingen met je bespreken die zullen bijdragen aan jouw online succes.

Zowel tijdens als na de workshop is er ruimte om vragen te stellen of om advies te vragen!

Wat, waar en hoe schrijf jij je in?

Uiteraard organiseren we op meerdere locaties deze workshops, zodat het voor iedereen toegankelijk is.  Je kunt je aanmelden voor één van onze data/locaties. Vul het formulier en je ontvangt van ons een bevestiging.

Data TijdPlaats
16 Augustus ( Vol )16.00 uur - 18.00 uurUtrecht

* Momenteel is er nog geen nieuwe datum bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe datum bekend is? Meld je dan aan via het formulier!
* Locaties worden per mail bekend gemaakt

Onze klanten die gebruik maken van ons CMS support contract hebben uiteraard gratis toegang. Indien je niet beschikt over een CMS support contract kost deelname aan de WordPress workshop  €99,- .

Laat deze kans niet voorbijgaan en schrijf je snel in.

Qind: binnenkort organiseren wij ook een Qind workshop. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat het ons dan weten en wij houden jou op de hoogte.

Tot snel!

Het Best4u team

Meld je aan!

Je naam (verplicht)

Je mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bedrijfsnaam

Website URL

Locatie / Datum

Ben je een huidige klant van ons? (verplicht)