De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

WooCommerce webshop

Ondernemers die de stap wagen van winkelstraat naar e-commerce, kunnen hun nieuwe avontuur het beste beginnen met een WooCommerce webshop van Best4u. Een WooCommerce webshop, dat toebehoort aan ’s werelds meest gebruikte CMS WordPress, is zeer eenvoudig in gebruik, laag in kosten en heeft met de duizenden plug-ins tal van uitbreidingsmogelijkheden. Daarmee is een WooCommerce webshop het ideale opstapje voor jou als ondernemer naar een bestaan online.

Voordat de ontwikkelaars van Best4u een WooCommerce Webshop voor je gaan maken, dien je te bepalen wat voor soort website je wilt. Onze web designers kunnen een maatwerk website ontwikkelen, die precies is ingericht volgens jouw maatstaven. Hoef je niet al te poespas en ben je al snel content? Kies dan voor een business website, waarbij je de keuze hebt uit een zestal templates.

WooCommerce webshop laten maken

Besluit je een WooCommerce webshop te laten maken door Best4u, dan verzeker je jezelf van een webshop die plaats biedt aan duizenden producten. In het verleden was er een maximum aantal producten dat je kon toevoegen aan je WooCommerce webshop, maar inmiddels is dit dus ongelimiteerd.

Kies je voor WooCommerce als host, dan krijg je tevens de beschikking over een ingebouwde analysetool. Aan de hand van deze rapportage kun je onder andere inzichtelijk maken wat de brutoverkoop is, het aantal geplaatste bestellingen zien en gemiddelde orderwaardes per maand.

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

best4u-06

WooCommerce webshop laten maken kosten

De kosten van een WooCommerce webshop laten maken zijn volledig afhankelijk van hetgeen dat je voor ogen hebt. Een webshop die gebouwd is volgens een vast template kent nu eenmaal lagere ontwikkelingskosten dan een WooCommerce webshop die volledig op maat gemaakt is voor jou. Indien je exact wilt weten wat de kosten zijn voor het laten maken van een WooCommerce webshop, dan raden we je aan om het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Meer informatie

Een Woocommerce webshop van Best4u

Een Woocommerce webshop van Best4u stelt je in staat om verschillende betaalmethodes toe te voegen, facturaties op orde te maken en retourlabels aan te maken. En dat allemaal binnen dezelfde omgeving! Doordat WooCommerce een open source is, hoef je geen dure licentiekosten te maken en ben je relatief weinig geld kwijt voor het onderhoud van je webshop. Daarnaast helpt de gratis tool Yoast je bij het op orde maken van je SEO. Yoast geeft je namelijk een seintje wanneer de content op je website indexeerbaar is voor zoekmachines.

Offerte aanvragen