• Hoe scoort jouw website?

  Doe NU de gratis website scan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO Thema Website

Prijs aanvragen

Beste prijs, kwaliteit verhouding

 • Keuze uit unieke door ons ontwikkelde WordPress thema’s
 • Jouw huisstijl toegepast in één van de door ons ontwikkelde WordPress thema’s
 • Volledige focus op fantastische indexeerbaarheid door Google
 • Enkel WordPress specialisten werken aan jouw website
 • Binnen twee weken online
Bekijk volledig product

SEO Maatwerk Website

Prijs aanvragen

Beste prijs, kwaliteit verhouding

 • Volledig op maat ontworpen binnen ons unieke WordPress framework
 • Volledig flexibel te beheren dankzij de pagebuilder in ons unieke framework
 • Ingericht om jouw doelen online te bereiken
 • Volledige focus op fantastische indexeerbaarheid door Google
 • Enkel WordPress specialisten werken aan jouw website
 • Ideale combinatie van jouw persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress
Bekijk volledig product

SEO Maatwerk uitgebreid

Prijs aanvragen

Beste prijs, kwaliteit verhouding

 • Volledige vrijheid qua design en functionaliteiten
 • Persoonlijke intake op kantoor met één van onze ervaren WordPress designers
 • Volledige focus op fantastische indexeerbaarheid door Google
 • Ingericht om jouw doelen online te bereiken
 • Enkel WordPress specialisten werken aan jouw website
 • Ideale combinatie van jouw persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress
 • Geen limiet qua functionaliteiten of design: alles is mogelijk!
Bekijk volledig product

9 redenen om voor Best4u te kiezen

 • Jarenlange ervaring met WordPress
 • Enkel WordPress kenners in dienst
 • WordPress biedt ultieme veiligheid

King of WordPress: ‘s werelds allerbeste CMS

Wereldwijd kiezen veruit de meeste webbouwers voor WordPress en dat is niet voor niets. Dit CMS heeft voor Best4u geen geheimen: wij zijn King of WordPress en weten werkelijk alles over dit fantastische CMS.

 • Expliciete focus op security
 • Goed bereikbare supportdesk
 • High Speed WordPress hosting

Support, security & hosting

Naast het ontwikkelen van ijzersterke en vindbare websites bieden wij een support, security & hostingpakket. Hiermee ben je verzekerd van optimale veiligheid, dagelijkse back-ups, tijdige updates en een supportdesk die voor je klaarstaat.

 • Beste techniek voor online vindbaarheid
 • Al onze websites zijn Google proof
 • In-house online marketing experts

Uniek concept met online marketing

Wij hebben letterlijk alle online kennis die het MKB nodig heeft in huis. Naast webdesign en -development verzorgen wij namelijk ook online marketing campagnes. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen van zoekmachines.

Website bouwen

Een website bouwen? Dat vergt de nodige kennis en ervaring. Al helemaal als je graag een professionele website wilt laten bouwen. Wij zijn bij Best4u Group dagelijks bezig met het bouwen van websites en nemen jouw zorgen graag uit handen, zodat jij je weer kunt bezighouden met andere belangrijke zaken voor jouw bedrijf of organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen? We leggen het je graag uit!

Website bouwen door Best4u Group

Het hebben van een professionele website kan voor bedrijven en organisaties veel opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe klanten of leden werven. Om dit te realiseren zijn er een aantal elementen belangrijk. Allereerst moet de website er professioneel uitzien en passen bij de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is voor waardoor jouw bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Tot slot is het belangrijk dat er ook daadwerkelijk mensen jouw website bezoeken. Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. Best4u Group heeft een team van experts onder één dak die gespecialiseerd zijn in al deze onderdelen. Hierdoor kunnen we dus van jouw website een groot online succes maken.

Mogelijkheden website bouwen

Als je contact met ons opneemt omdat je een website wilt laten bouwen dan plannen we eerst een afspraak in. Tijdens het gesprek zijn er een aantal dingen die we willen bespreken. Wil je een simpele website of toch meer een complexere website? En gaat je voorkeur uit naar een website bouwen met WordPress of toch Magento? Wat is het doel van jouw website en wat is het budget waar we rekening mee moeten houden? Doordat wij heel veel ervaring hebben met het bouwen van websites, kunnen wij jou diverse voorbeelden tonen van klanten waar wij mee samenwerken. Op deze manier krijg je een indicatie van de mogelijkheden en kunnen we makkelijk samen een passend plan opstellen. Heb je nog speciale eisen of wensen? Deel dit dan met ons en we spelen hierop in. Wij creëren graag een website die jouw verwachtingen overtreft.

Ontvang direct een prijs offerte!

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.


PartnerBadge-HorizontalEen vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers

Garanties bij een website bouwen

Een website laten bouwen door Best4u levert jou veel voordelen op. Zo garanderen we dat jouw website altijd snel is. We zorgen ervoor dat je website bij oplevering minimaal een score van 80 behaalt in de Google Page Speed test. Daarnaast hoef jij je als ondernemer nooit zorgen te maken over de veiligheid van je website. Ons security en support pakket maakt jouw website betrouwbaar. Tot slot voldoen alle websites die we bouwen aan de zogenoemde W3C normen. Dit zijn de HTML- en CSS-codes waaruit jouw website bestaat voldoen aan de standaarden van de World Wide Web Consortium.

Out of the box

Bij het bouwen van een website luisteren we goed naar jouw ideeën en inbreng. Daarbij denken we zelf ook graag out of the box. We willen je graag verrassen en zetten dat ene stapje extra om tot een succes te komen. Of we nou een eenvoudige website bouwen of een wat complexere website: wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Ben je eenmaal blij met het resultaat? Dan leggen we je graag uit hoe je zelf aanpassingen kunt doen in het systeem. Voor een webshop kan dit bijvoorbeeld gaan om het toevoegen van nieuwe producten. Wil je je graag bezighouden met bloggen of het delen van nieuwtjes? Dan zullen we je ook uitleg geven hoe je dit kunt doen. Het inrichten van het systeem doen we zo dat iedereen hiermee overweg kan. Zo hoef je dus geen verstand van codes te hebben om een pagina aan te passen.

Ontwikkelingen

Kies je voor Best4u? Dan kies je voor een onbeperkte service en uitstekende mogelijkheden. Wij denken alleen in oplossingen en geven niet op tot je tevreden bent met het resultaat. Wij gaan tot het uiterste om jouw product zo succesvol mogelijk te ontwerpen. Ook denken we altijd pro actief met je mee en houden we de laatste ontwikkelingen in de markt goed in de gaten. Zien we kansen? Dan spelen we uiteraard hierop in, waardoor jouw website helemaal van nu is.

Prijsopgave voor een website bouwen ontvangen

Denk je ook dat wij de juiste partij zijn om een website te bouwen voor jouw onderneming of organisatie? Maar wil je eerst weten met welke kosten je rekening moet houden? We hebben voor elk budget wel een passende oplossing! Deel je wensen met ons en vraag een offerte op maat aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en voorzien je van de nodige informatie. Vraag direct een offerte aan voor website bouwen en zie wat wij voor jou kunnen betekenen! Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we