Test hier of jouw website goed beveiligd is

Online security is actueler dan ooit. De regels vanuit de overheid zijn, ook voor het MKB, flink aangescherpt. Een goed beveiligde website of webshop is anno nu onmisbaar en vrijwel verplicht. Daarnaast haal je met een goed beveiligde website uiteindelijk veel meer leads en dus omzet binnen. Klanten moeten immers op jouw bedrijf kunnen vertrouwen. Pas dan gaan ze over tot het invullen van een contact- of offerteformulier.

Toch is driekwart van de websites in het MKB slecht beveiligd. Test hoe het met jouw website zit en doe de website scan. Met de website scan vraag je binnen een paar keer klikken een volledig rapport aan over jouw website. Geheel gratis! 

Je website wordt dan bovendien niet alleen op veiligheid gecheckt, maar ook naar de SEO, mobielvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, social media en lokaliteit van je website wordt gekeken. In onderstaande korte video legt business leader Emmo uit hoe de website scan werkt. 

Benieuwd hoe gebruiksvriendelijk jouw website is?
Doe de gratis website scan en kom erachter!

3 redenen om nu de website scan te doen

  1. Binnen enkele minuten inzicht in de huidige status van je website middels een adviesrapport plus informatieve whitepaper in je mailbox.
  2. Gratis telefonisch advies van een specialist aan wie je al je vragen kunt stellen.
  3. Concrete handvatten om je website te verbeteren voor meer leads, een betere beveiliging en een betere gebruiksvriendelijkheid!

Dit is wat je krijgt

Website Scan 2018