• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webwinkel laten maken

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Best4u is dé E-commerce kennispartner van ondernemend Nederland. Al ruim 13 jaar maken wij professionele, responsive webshops die maximaal zijn ingericht voor conversie optimalisatie en optimaal gebruiksvriendelijk zijn voor je doelgroep. Ons team bestaat uit een mix van gedreven programmeurs, creatieve designers, betrokken projectleiders en ervaren adviseurs die jou helpen aan de passende E-commerce oplossing voor jouw onderneming.

Omdat wij als geen ander begrijpen dat jij een oplossing verwacht die precies aansluit op jouw behoeften en doelstellingen, bieden wij E-commerce oplossingen aan in diverse (prijs)klassen. We werken met WooCommerce en Magento, maar zijn ook in staat om maatwerkoplossingen te realiseren die jouw bedrijf naar dat hogere segment tilt, maar waar op dit moment geen oplossing voor lijkt te bestaan. Bij onze E-commerce afdeling is alles mogelijk!

Het is afhankelijk van diverse factoren welke van onze oplossingen voor jou het meest geschikt is. Als je net gaat beginnen met je eigen webshop en je hebt een productaantal dat niet al te groot is, dan is een WooCommerce webshop een goede keuze. Heb je uitbreidingsplannen met je webshop en wil je de beschikking hebben over veel verschillende productcategorieën, kies dan voor een webshop in Magento. En wil je een oplossing voor het vraagstuk in je bedrijf waar nog geen systeem voor bestaat? Dan gaat onze maatwerkafdeling deze uitdaging graag aan. Meer informatie over de verschillen tussen WooCommerce en Magento vind je in dit artikel.

Onze adviseurs begrijpen dat de keuze voor Magento, WooCommerce of een maatwerkoplossing niet zomaar gemaakt is. Zij duiken dagelijks in de cases van ons uiteenlopende klantenbestand en voorzien ook jou graag van passend en persoonlijk advies. Interesse in een afspraak bij jou op locatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom een E-commerce oplossing van Best4u?

De populariteit van online shoppen groeit onverminderd door. 70% van de Nederlanders deed in 2016 online zijn of haar aankopen en dat aantal zal de komende jaren nog hoger liggen. E-commerce groeit elke dag, elke dag openen nieuwe webshops hun digitale deuren. Het is dan ook een slimme zet om een professionele webshop te laten maken. Waarom je bij Best4u aan het juiste adres bent voor jouw E-commerce oplossing? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

Met ruim 12 jaar ervaring in het bouwen van webshops, websites, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes hebben we ons uiteenlopende klantenbestand (van meer dan 3000 klanten!) voorzien van de beste online oplossingen. We leveren wekelijks webshops en andere E-commerce oplossingen op die voldoen aan de moderne eisen van zoekmachines, browsers en bezoekers en die van alle gemakken zijn voorzien. Voor onze webshops maken wij gebruik van Magento (‘s werelds meest gebruikte E-commerce platform) en WooCommerce, de plugin van WordPress waarmee je tegelijkertijd de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Ook voor een redesign van jouw bestaande webshop kun je bij ons terecht.

Doordat wij werken voor het MKB is ons klantenbestand zeer divers. Van beginnende ondernemers die een WooCommerce shop willen tot de grote bedrijven die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing voor het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen; elke ondernemer in iedere branche helpen we verder in de E-commerce.

Een responsive webshop

Het aantal mobiele zoekopdrachten ligt wereldwijd ver boven het aantal zoekopdrachten via de desktop. Het is duidelijk dat mobiel internetgebruik razendsnel groeit en alleen nog maar verder zal groeien in de nabije toekomst. Niet voor niets heeft Google een mobile first index aangekondigd voor 2018, wat inhoudt dat webshops die responsive zijn voorrang krijgen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Bij Best4u volgen we deze ontwikkelingen op de voet. Dit stelt ons in staat om webshops op te leveren die compleet geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik.

Een mooie webshop is stap één. Ervoor zorgen dat die webshop up-to-date en optimaal beveiligd blijft tegen cybercrime is de minstens zo belangrijke tweede stap. Daarom hebben we bij Best4u een speciale E-commerce supportafdeling die ervoor zorgt dat jouw webshop proactief beveiligd en geüpdatet wordt. De recente ontwikkelingen omtrent cybersecurity en de nieuwe wetgeving omtrent privacy zijn belangrijke zaken om in acht te houden als je kiest voor E-commerce. Gelukkig is Best4u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bieden we je speciale security & supportpakketten, zodat jouw webshop optimaal kan blijven draaien. Tevens kun je de hosting, domeinnaam en e-mailadressen van jouw shop bij ons onderbrengen. Wij maken gebruik van speciaal voor Magento of WooCommerce (WordPress) geoptimaliseerde servers.

Een kwalitatieve webshop

Hoe zorgen onze designers, developers en projectleiders ervoor dat jouw nieuwe webshop volledig voldoet aan de meest recente eisen? Dat doen we middels de volgende stappen:

  • Wij voeren altijd een mobielvriendelijkheidstest uit van Google en een snelheidstest middels de Page Speed Insights tool, zodat de snelheid en mobielvriendelijkheid van jouw webshop gewaarborgd zijn;
  • Wij bieden vele mogelijkheden voor het plaatsen van zaken als categorieën, producten, contentpagina’s en betaal- en verzendmethodes;
  • Wij ontwikkelen volgens de universele W3C normen, wat jou verzekert van een webshop met een snelle laadtijd die goed te indexeren is;
  • Wij bouwen onze webshops in Magento of in WooCommerce, de twee grootste webshopplatformen van de wereld.

Ontvang direct een prijs offerte!

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.


PartnerBadge-HorizontalEen vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Wat maakt ons Best4u?

8.6
als beoordeling
13
jaar ervaring
3200
+ klanten
80
medewerkers

Een zoekmachinevriendelijke webshop

Een mooie webshop moet goed gevonden worden in Google. Den Haag, Maastricht, Groningen, Enschede; waar je ook gevestigd bent, jouw klanten moeten online gemakkelijk de weg kunnen vinden naar jouw producten. Daarom ontwikkelen wij webshops die geheel technisch geoptimaliseerd zijn voor Google. Dankzij de implementatie van Google Analytics kun jij altijd real-time de statistieken van je webshop, bezoekers en conversie bekijken. Daarnaast implementeren we de Google webmaster tool en (bij WooCommerce shops) de Yoast plugin. Deze plugin helpt jou om elke pagina te optimaliseren voor Google.

Daarnaast is een professionele online marketing campagne een belangrijke tool om jouw website optimaal te laten scoren. Zonder goede landingspagina’s en geoptimaliseerde categorieën heb je geen webshop. De internet marketeers van Best4u weten hier alles van en staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van jouw webshop voor Google. Wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan alvast de diensten van onze afdeling Internet Marketing.

Wat kost een E-commerce oplossing?

De kosten van een webshop of E-commerce oplossing zijn van veel factoren afhankelijk. Allereerst is de keus tussen de systemen WooCommerce en Magento bepalend. WooCommerce wordt vooral gebruikt voor de wat kleinere shops, Magento is juist beter geschikt voor grotere webshops met een uitgebreide categoriestructuur en groeiambities. Daarnaast is er nog de optie voor een maatwerkoplossing voor vraagstukken die niet met bestaande systemen kunnen worden opgelost.

Bij Best4u ontwikkelen we design webshops vanaf € 1000 en maatwerk webshops vanaf € 3000. De offerte is uiteraard afhankelijk van het gekozen platform en de gewenste functionaliteiten. Om jou optimaal te kunnen adviseren komen onze adviseurs graag bij je langs. Zij kunnen indien gewenst geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor je opstellen.

Meer dan 3000 tevreden klanten!

Wij werken voor het MKB en dat maakt onze klantenkring zeer divers. Wij weten zowel de kleine ondernemer als de bedrijven in het hogere segment te voorzien van passende E-commerce oplossingen, of dat nu een WooCommerce shop of een compleet maatwerktraject is. Afstand speelt bovendien geen rol; onze klanten komen uit alle hoeken van Nederland, onze accountmanagers rijden ook graag richting jouw bedrijf om je te adviseren over de mogelijkheden!

Ja, ik wil een E-commerce oplossing van Best4u!

Heb je interesse in een webshop of maatwerkoplossing van Best4u? Of wil je graag geïnformeerd worden over de talloze mogelijkheden? Graag maken wij kennis met jou! Via bovenstaand formulier kun je contact met ons opnemen, maar je kunt ook bellen naar 0575 512 125 of naar support@best4u.nl.