• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verwerkersovereenkomst tussen Best4u en klanten

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 2 mei, 2018 in Algemeen, Blog, Internetrecht, Kennisbank, Kenniscentrum, Ondernemen

Om met ingang van 25 mei 2018 te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving is een verwerkersovereenkomst verplicht. De verwerkersovereenkomst die wij als Best4u met al onze klanten afsluiten staat vermeld in onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden vind je hier (zie artikel 17). Deze verwerkersovereenkomst is dus met al onze klanten afgesloten. Je hoeft hier geen extra handelingen voor te verrichten.

Daarnaast is het als eigenaar van een website/webshop verplicht om inzicht te bieden in je privacyverklaring. Wil je hulp bij het opstellen of vernieuwen van je privacyverklaring? Dan kun je aankloppen bij een organisatie zoals ICTRecht.

Ook willen wij je graag wijzen op het belang van een SSL certificaat. Deze is te herkennen aan een groen slotje en de https:// aanduiding in de adresbalk van je browser. Is er op jouw website of webshop nog geen SSL certificaat actief? Regel dit dan snel! Hiermee zorg je namelijk voor een beveiligde verbinding (verplicht door de overheid!) én een betrouwbare uitstraling van je website. Wij kunnen dit zeer snel voor je regelen, neem gerust contact met ons op.

Lees ook onze whitepaper over de nieuwe AVG.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.