• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Internationale Twitter Awards

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Twitter Awards

>> Gepost op: 15 augustus, 2016 in Blog, Kenniscentrum, Social Media

De Internationale Twitter Awards

Voor de eerste keer organiseert Twitter de internationale Twitter Awards. Heb je als adverteerder het afgelopen jaar een innoverende campagne opgezet? Of gebruik je Twitter om te communiceren met jouw klanten? Dan kun je jouw campagne opgeven voor de Twitter Awards.

Het doel van de Twitter Awards is om adverteerders wereldwijd in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast kan het voor jou als Social Media marketeer een bron van inspiratie zijn. Om in aanmerking te komen voor deelname moeten de campagnes tussen 1 augustus 2015 en 27 juli 2016 vallen. De algemene voorwaarden kun je vinden via deze link.

De jury zal bestaan uit internationale experts. Per categorie zijn er verschillende prijzen te winnen. Dit zal bestaan uit een gouden, twee zilveren en drie bronzen prijzen. Als je een winnaar bent krijg je een Award en op de volgende website een erkenning:

Hieronder de verschillende soorten categorieën aangegeven:
TwitterAwardsCategories

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt je nog tot 23 september opgeven. Vervolgens beoordeeld de jury het van 29 september tot 1 november. Op 10 november zullen de winnaars virtueel bekend worden gemaakt op https://twitter.com/TwitterAds. Deelname is kosteloos. Je kunt je hier aanmelden.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *