• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke certificaten zijn er?

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Domeinvalidatie

Domeinvalidatie is geschikt voor niet-publieke websites. Om deze validatie toe te kennen wordt er eerst gecontroleerd of de aanvrager beschikt over het beheer van het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Is de SSL goedgekeurd, dan is er een groen slotje te zien in de adresbalk. Sinds kort is naast het groene slotje ook de markering ‘Veilig’ door Google Chrome en Mozilla Firefox te zien.

Organisatievalidatie

Voor een publieke website zonder commerciële doelstelling of overheidsfunctie wordt meestsal gekozen voor Organisatievalidatie (OV). Deze validatie biedt naast controle over het beheer van het domein ook controle over de bedrijfsgegevens. De bedrijfsgegevens worden in de details van het certificaat opgenomen. In de adresbalk wordt een groen slotje getoond en Google Chrome en Mozilla Firefox bestempelen de website tevens als ‘Veilig’.

Uitgebreide validatie

Een certificaat met een Uitgebreide validatie (Extended Validation, of EV) is geschikt voor commerciële websites van bijvoorbeeld webshops en banken en voor overheidsinstanties. Dit type validatie zorgt dat de bedrijfsgegevens gecontroleerd worden met behulp van bijvoorbeeld het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Het resultaat is het tonen van de bedrijfsgegevens in de certificaatdetails en het groene slotje in de adresbalk.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Heeft deze informatie je geholpen?

Andere bezoeker bekeken ook