• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle sociale media tegelijk updaten… Of niet?

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 28 oktober, 2011 in Kenniscentrum, Social Media

Vind je het vervelend om bij meerdere sociale netwerken en weblogs regelmatig updates te publiceren? Met de Pixelpipe plaats je rechtstreeks statusberichten op Hyves, Facebook, LinkedIn, Twitter en tientallen andere diensten.

 

Om geen digitale volgers of vrienden te verliezen is het belangrijk leuke berichtjes, foto’s en video’s te posten. Wanneer je meerdere profielen hebt ben je dagelijks al een half uur bezig met deze taak.

 

Na het aanmaken van een account wordt je volledig aan je lot overgelaten. Instructies ontbreken volledig. Er is ondersteuning voor zo’n 40 diensten. Naast de bekende profielenwebsites deel je tevens foto’s of video’s op YouTube, Picasa, Flickr, Twitpic en Mobypicture. Ook allerlei blogdiensten koppel je simpel op deze website. Nuttig is dat je bij de instellingen van Facebook aangeeft welk album je alle afbeeldingen wilt plaatsen die je er op zet. Jammer genoeg is deze dienst niet geschikt om meerdere foto’s tegelijk naar een sociaal netwerk te plaatsen. Je kiest er net zo gemakkelijk ook voor om uitsluitend een statusbericht te uploaden.  Er zijn voor verschillende platformen apps  beschikbaar, waaronder IPhone, Symbian en Android. Hierbij komen de ‘routing tags’ van pas, trefwoorden die je aan specifieke webdiensten koppelt. Via de opdracht @facebook upload je bijvoorbeeld rechtstreeks een bericht op deze sociale netwerksite. Verder is het ook mogelijk om via een speciaal e-mailadres statusberichten, foto’s en video’s te delen. Dit e-mail adres wordt weergeven binnen je Pixelpipe- account.

 

 

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *