King of WordPress

Showcase van de maand

Augustus

Hans Klopper Fotografie

“”Ik heb het traject bij Best4u zeker goed ervaren. Mijn vorige website is ook door Best4u gemaakt en die vond ik al mooi, maar ik was aan iets nieuws toe. Ik ben tevreden met hoe het nu is geworden, de samenwerking is me opnieuw goed bevallen. Ik zou Best4u dan ook zeker aanraden bij andere bedrijven.

Ik ben me op dit moment nog wel aan het verdiepen in de WordPress handleiding die Best4u heeft gemaakt, zodat ik zelf ook met de website aan de slag kan. Maar ik heb al gezien dat onder elk hoofdstukje het e-mailadres en het telefoonnummer staat, dus ik weet dat ik gewoon kan bellen, mocht ik er niet uitkomen.”

SEO MKB Maatwerk website

Hans Klopper Fotografie koos voor een SEO MKB Maatwerk website. Zijn website is compleet op maat ontworpen binnen de mogelijkheden van ons unieke WordPress framework. Hij heeft hiermee gekozen voor de ideale combinatie van zijn persoonlijke wensen en onze kennis van WordPress. Én natuurlijk voor een ideale basis wat Google indexatie betreft.

Bekijk de website

Zo ervaren klanten onze service

" Prima contacten en gunstige prijsstelling voor het MKB "
Van Pelt Administraties
8
" Sofar so goed! "
Koch Auto
8
" Goed geholpen door Jordi "
W-Sec
9
"Duidelijk, snel en zeer klantgericht"
Ysacare
10
“Gewoon TOP! Snel, goed, duidelijk #geenpoespas”
Kinderdagverblijf Pi
10
" Snelle service! "
Streepje voor wonen
10
“Top! Snelle, directe service. Keep it up!”
Dutchwyse
10
" Snelle service weer. Top Jordi "
Happy Workwear
10
“Heel prettig gesprek met duidelijke uitleg.”
Soepel door de bocht
10
"Netjes, beleefd, goed."
Migron
10
“Nam de tijd, heeft ons alles goed uitgelegd. Was duidelijk in de voor- en nadelen van bepaalde opties, waardoor we ons een beeld konden vormen.”
Compendium Ventures
10
“Medewerker staat constant voor mij klaar en komt zijn beloftes goed na. Pakt snel en adequaat de punten op die ik doorgeef. Super!”
n Streepje voor
10