• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Responsive website

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Responsive website; waarom je eigenlijk niet zonder kunt.

Wist je dat 72 procent van alle Nederlanders mobiel internet heeft? En dat 56 procent van de Nederlandse huishoudens een tablet in bezit hebben? Niet voor niets dat 40 procent van al het webverkeer in Nederland van smartphones en tablets vandaan komt!

Het is dus erg belangrijk dat je website ook optimaal werkt op deze apparaten. Een responsive website werkt optimaal op een mobiele telefoon, tablet of desktop en past zich aan zodat de bezoeker van je site snel vindt waar hij/zij naar zocht.

Toch zijn ongeveer 80 procent (!) van alle Nederlandse websites ongeschikt voor mobiele apparaten. Wat kun je eraan doen om je bij die overige 20 procent aan te sluiten?

Om jouw website geschikt te maken voor mobiele apparaten kun je jouw website responsive maken. Dit houdt in dat jouw website meegaat met de afmetingen van een scherm (smartphone, tablet, desktop etc.) zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of de gebruiksvriendelijkheid van je website. Je kunt al een responsive website laten ontwikkelen vanaf € 599! Vraag meer informatie of een gratis offerte aan via het contactformulier hiernaast.

Offerte aanvragen