• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pas op voor telefonische verkooptrucs

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

domeinnaamregistratie

>> Gepost op: 29 maart, 2017 in Algemeen, Blog, Kennisbank, Kenniscentrum

De afgelopen tijd kregen wij meerdere telefoontjes van klanten die benaderd zijn door een partij die zegt zich bezig te houden met de ‘controle op dubbele domeinnaamregistraties’. Een medewerker van een dergelijke partij belt jou op en vertelt je dat er een bedrijf is dat een website wil beginnen met dezelfde domeinnaam als die van jouw bedrijf, maar dan (bijvoorbeeld) op de .com-extensie. De partij biedt je de mogelijkheid om deze domeinnaam voor de komende tien jaar (!) alvast te kopen. Een domeinnaam voor tien jaar vastleggen is erg ongebruikelijk.

Word je benaderd door een dergelijke partij, vraag dan altijd naar gegevens zoals naam en telefoonnummer. Zeg niets toe, maar neem eerst contact op met ons. Wij kunnen dan voor je uitzoeken met welke partij je te maken hebt en of je al dan niet wordt opgelicht. Vaak is het verhaal dat een bedrijf jouw domeinnaam wil kopen namelijk verzonnen.

Ook is het mogelijk om een domeinnaam door ons te laten registreren. Wij werken alleen met domeinnaamregistraties van een jaar. Zo weet je zeker dat je niet vastzit aan een wurgcontract van tien jaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via support@best4u.nl of door te bellen naar 0575 512 125.

Interessant? Like Best4u Group op Facebook voor meer artikelen!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.