MoodConcepts

Building events, Unforgettable moments

case-hero-moodconcepts

Dit zegt de klant over het project

“ Wij zijn erg trots op onze nieuwe website. Het is Best4u gelukt om supersnel een website op te leveren die volledig voldoet aan onze wensen ten aanzien van look & feel, kwaliteit en beleving waar Mood Concepts voor wil staan.

Door de integratie van veel beeld - in de vorm van foto’s en video’s van al onze cases - is er een dynamische maatwerk website ontstaan. De social wall en de blog maken de website actueel en eigentijds. Wij krijgen veel complimenten over onze website en die komen niet in de laatste plaats het team van Best4u toe! ”

Project doorlooptijd

Ook dit project kende een super snelle doorlooptijd. Het ontwerp proces duurde iets langer dan normaal. Dit had te maken met de 8 unieke pagina's die ontworpen zijn voor deze site. Toch was de totale site binnen 8 dagen opgeleverd.

Offerte akkoord

22 november 2019

Intake

23 november 2019

Starten ontwerpen

24 november 2019

Start technische realisatie

27 november 2019

Oplevering website

1 december 2019

Beoordeling van de klant

Op jaarbasis verzorgen wij veelvuldig (event)websites voor onze relaties. Best4u is daarin uitgegroeid tot onze vaste partner. Als één van de weinigen binnen hun branche kunnen zij voldoen aan de vaak korte doorlooptijden. Uiteraard op basis van een gedegen briefing. Ze werken accuraat en efficiënt. Ik kan Best4u van harte aanbevelen!

MoodConcepts 1

Mood Concepts B.V.

Bewonder onze andere cases

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Arjan

Snelste vraagbaak van Nederland

Welkom bij Best4u Media, ik sta je graag te woord bij sales vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur binnen 15 minuten jouw offerte!