• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MKB IDEE 2014

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

DOCK is tweede geworden in de MKB Idee 2014 verkiezing!

Met de MKB IDEE 2014-verkiezing worden de slimste online toepassingen uitgelicht! De verkiezing is geïnitieerd om ondernemers te stimuleren meer gebruik te maken van IT oplossingen om werkprocessen efficiënter in te richten.

De ondernemer die het slimst gebruik heeft gemaakt van bestaande ICT toepassingen wordt als winnaar gekroond. De toepassing moet verrassend zijn en bijvoorbeeld geld of tijd besparen, de mobiliteit vergroten, de klanttevredenheid verhogen, of de bereikbaarheid verbeteren.

DOCK is op de tweede plek geëindigd dit jaar!
De DOCK app kreeg veel aandacht en heeft o.a. de interesse gewekt van MKB Nederland en KPN.  Luister hier wat de marketing en sales directeur van KPN over DOCK te vertellen heeft.

Wat is DOCK en wat doet de DOCK app?

DOCK biedt flexplekken, vergaderruimtes & stille ruimtes aan voor ondernemers. Met de gratis DOCK App™, ontwikkeld door Best4u, kun je met één druk op de knop de deur openen van een DOCK vestiging. Je wordt gelijk ingecheckt en bij het verlaten van de DOCK vestiging check je gewoon weer uit. Je gebruik van de DOCK flexplek wordt afgerekend per minuut en alles geautomatiseerd. Deze app dient dus als sleutel voor de deuren van de DOCK flexplekken en is tevens een online registratie – en reserveringssysteem.

Interesse in het ontwikkelen van een applicatie om jouw werkprocessen efficiënter in te richten? Neem contact op met ons!

Offerte aanvragen