De snelste webbouwer van Nederland

Binnen 4 uur antwoord op je vraag

Magento en WooCommerce

Zelf je webshop beheren

Custom made ontwerp

Magento webshop

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw onderneming, na enkele jaren actief geweest te zijn met een relatief eenvoudige webwinkel? Laat dan een Magento webshop ontwikkelen door de web developers van Best4u. Een Magento webshop biedt nét wat meer mogelijkheden dan een WooCommerce webshop en stelt je zelfs in staat om meerdere winkels tegelijk in beheer te hebben.

De interface van Magento webshop is dusdanig uitgebreid, dat er maar weinig opties zijn die niet geïmplementeerd zijn. Indien gewenst kun je betaalkoppelingen maken, meerdere talen instellen of diverse valuta’s kiezen. Daarnaast heeft Magento de webshop zo ontwikkeld, dat mobiel beheer erg gemakkelijk is. Twijfel dus niet langer en laat vandaag nog een Magento webshop maken bij Best4u.

Magento webshop laten maken

Indien je ervan overtuigd bent om een Magento webshop te laten maken door Best4u, dan verzeker je jezelf van de diensten van een webshop host waar de uitbreidingsmogelijkheden eindeloos zijn. Er zijn namelijk legio plug-ins beschikbaar, die perfect toepasbaar zijn binnen jouw webwinkel. De One Step Checkout stelt je gebruikers in staat om vliegensvlug af te rekenen, waardoor de sales funnel gemakkelijker te doorlopen is door potentiële klanten.

Statistieken over het gedrag van je bezoekers kun je gemakkelijk verkrijgen met de Advanced Reports, terwijl je met Teaserbox banners kunt maken om bezoekers op de homepage aan te spreken.

best4u-15

We hebben inmiddels meer dan 2000 klanten

We zijn trots dat meer dan 2000 klanten door ons een website of webshop hebben laten bouwen. Wij werken voor iedereen die een webshop wil laten bouwen, door heel Nederland. Onze klantenkring bestaat onder andere uit schoonheidssalons, klussers, uitzendbureaus, internetbedrijven en scholen.

Magento 2

Jarenlang deden gebruikers een beroep op de eerste versie van Magento, maar sinds de lancering van Magento 2 gaan meer en meer webshops over op de nieuwe variant. Deze versie voldoet meer aan de eigentijdse normen, waardoor Magento 2 een stuk veiliger is om te gebruiken dan de eerste variant. Met grote partners van over de hele wereld, zoals Nike, KLM, en HP, is de Magento webshop dan ook moeilijk weg te denken uit de e-commercewereld.

Meer informatie

Magento webshop bij Best4u

Overweeg je om een Magento webshop bij Best4u te laten maken? De gemiddelde prijs van een webshop van Magento ligt zo rond de €3000, waarmee we ons tot één van ’s lands meest betaalbare webdesign bureaus mogen rekenen.

Daarnaast kan Best4u jouw webshop hosten op een speciaal voor Magento ingerichte server. Met deze uitgebreide hostingservice verzekeren wij jou van een optimale bereikbaarheid van je webshop wereldwijd en een goede bescherming tegen eventuele aanvallen. Wil je meer weten over deze dienstverlening? Ga dan naar onze pagina over Magento Hosting & Support.

Offerte aanvragen