Magento webshop laten maken

Wil je graag een Magento webshop laten maken? Dan is Best4u de geschikte E-commerce kennispartner voor jou. Een Magento webshop is het ideale middel om jouw producten online te presenteren en te verkopen. Met een webshop in Magento kies je voor een zee van mogelijkheden voor jou als E-commerce ondernemer. Benieuwd naar de mogelijkheden van een Magento webshop laten maken voor jouw onderneming? Onze E-commerce adviseurs laten je graag zien wat een Magento shop voor jou kan betekenen.

Waarom kies je voor Magento?

Magento behoort tot ‘s werelds populairste E-commerce platformen en dat is niet voor niets. De mogelijkheden in Magento zijn eindeloos. Het platform wordt continu doorontwikkeld, er zijn enorm uitgebreide categoriestructuren mogelijk en het managen van je voorraad is erg handig in Magento. Het is bovendien mogelijk om meerdere webshops te beheren in één backend.

Kort gezegd is een Magento webshop laten maken de ideale keus als je veel verschillende producten wilt verkopen of als je van plan bent flink te gaan groeien met je shop. Met veel specifieke functionaliteiten, koppelingsmogelijkheden en een uitgebreid scala aan BTW-instellingen is Magento geschikt voor de meest uiteenlopende ondernemers.

Naast Magento is er nog een andere grote speler waarin Best4u webshops creëert: WooCommerce. Deze plugin van WordPress is nu al een aantal jaar met een flinke opmars bezig; steeds meer E-commerce ondernemers kiezen ervoor een WooCommerce webshop te starten.

Is WooCommerce een betere keus voor jou?

Dat hangt onder andere af van de grootte van je shop, de producten/productsoorten die je verkoopt en welke koppelingen met welke partijen je nodig hebt. WooCommerce scoort qua gebruiksvriendelijkheid wat beter dan Magento; omdat het een plugin van het populaire CMS WordPress betreft is het erg gemakkelijk om de content in WooCommerce te beheren. Magento is wat dat betreft minder makkelijk te doorgronden.

Uiteraard is de investering die je doet voor een WooCommerce shop anders dan die voor een Magento webshop. Het is dan ook geheel afhankelijk van jouw wensen, eisen en verwachtingen wat de investering voor jouw webshop zal zijn. Onze adviseurs kunnen je hier uitgebreid over informeren.

Een WooCommerce of Magento webshop laten maken door Best4u? Goed idee!

In een wereld waarin ruim 80% van de consumenten online shopt is een webshop een onmisbaar afzetkanaal. Wij helpen je graag om je wensen om te zetten naar een concrete webshop. Vervolgens kun je de shop volledig zelf beheren, uiteraard met de zekerheid van een supportafdeling die ervoor zorgt dat jouw shop up-to-date en optimaal beveiligd blijft.

Een aantal voordelen van een webshop laten maken door Best4u op een rij:

  • Je kunt je webshop zelf beheren
  • We zijn zeer ervaren in het werken met Magento én WooCommerce
  • Het ontwerp kan indien gewenst volledig op maat gemaakt worden
  • Ook de functionaliteiten kunnen volledig op maat gemaakt worden
  • Alle content (teksten, pagina’s en producten) kun je zelf beheren en aanpassen
  • We geven binnen 4 uur antwoord op je vraag

We hebben inmiddels meer dan 3000 klanten

We zijn trots dat meer dan 3000 ondernemers voor ons hebben gekozen als kennispartner in E-commerce of webdevelopment. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en zijn werkzaam in de meest uiteenlopende branches. Of zij nu een WooCommerce webshop, Magento webshop of WordPress website wensen; wij gaan met iedere ondernemer graag een succevolle samenwerking aan.

Ja, ik wil een WooCommerce of Magento webshop laten maken!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag naar het hoogste niveau!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!