Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

LinkedIn tips: 10 tips voor slimme ondernemers

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Bereken voor website Bereken voor webshop

>> Gepost op: 2 februari, 2012 in Kenniscentrum, Ondernemen

Het meest succesvolle, zakelijke en sociale netwerk  op internet is LinkedIn. Het is belangrijk dat je als bedrijf een profiel hebt. Het wordt namelijk niet alleen gebruikt als een eigen online visitekaartje maar ook om aan te sluiten bij groepen in je vakgebied en connecties op te doen. Voor het gebruik van LinkedIn heb ik hier wat praktische tips op een rijtje gezet. 

 

1. De P van promotie

Zorg er te allen tijde voor dat je persoonlijke profiel er tiptop uit ziet. Dit kan door mensen bezocht worden en is op deze manier je visitekaartje. Als ondernemer zijnde doe je er goed aan hier een company profile aan te koppelen. Dit bedrijf zal dan vervolgens zichtbaar worden op jouw persoonlijke profiel. Als iemand geïnteresseerd is in de producten of diensten die jij levert zal de persoon waarschijnlijk op jou klikken. Wanneer dat is gebeurd kom je in het bedrijfsprofiel waar veel informatie over het bedrijf te vinden is, zoals: een samenvatting van het bedrijf, doorverwijzingen een blog enzovoort.

 

2. Vinden en gevonden worden

Wanneer je de woorden waar je opgevonden wil worden  vaker laat terug komen in je bedrijfsprofiel, is de kans groter dat je hoger in de zoekresultaten van Google zult komen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen vaak alleen klikken op de eerste 4 zoekresultaten en 97% van de Nederlanders gebruikt Google. Dus hoe hoger je in de lijst staat, hoe groter de kans is dat mensen je LinkedIn profiel via Google zullen vinden. Bijvoorbeeld je bent advocaat: Advocaat | echtscheiding | Gelderland | vreemdelingenrecht | erfrecht.

 

3. Hoe zend ik een tweet naar LinkedIn?

Al een aantal jaren kan Twitter gekoppeld worden aan LinkedIn. Dit is vooral zakelijk erg handig, dus post niet al je privétweets naar je LinkedIn profiel. Zakelijke contacten interesseert het niet dat jij ’s avonds boerenkool met worst hebt gegeten 😉 Je kunt ervoor kiezen om hashtag #IN te gebruiken, dan zullen je tweets  op jouw LinkedIn profiel verschijnen. Andersom is het ook mogelijk, bij de Share-button op LinkedIn staat een Twittervakje, als je deze aan klikt zal wat je wilt versturen op je Twitter profiel komen.

 

4. Zorg voor aanbevelingen

Als je van meerdere klanten schriftelijke positieve reacties krijgt is het aan te raden om dit aan de referenties van LinkedIn toe te voegen. Rechts in de pagina kun je zien voor hoeveel procent je profiel compleet is, hoe meer  toevoegingen, hoe beter! Pas dan zal je profiel 100% af zijn.

 

5. Wie hebben mijn profiel bekeken?

Mensen komen nooit zomaar op je profiel terecht, ze zijn geïnteresseerd in jou als persoon of in het bedrijf. Dit betekent dat wanneer ze geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf dat er kans is dat ze binnenkort contact zullen opnemen. Rechts van de pagina kun je klikken op “who viewed my profile” daar kun je precies zien wie er jouw profiel hebben bezocht de afgelopen dagen. Ook is het mogelijk om te zien hoe vaak je naam in een zoekresultaat van LinkedIn te voor schijn is gekomen en welke zoektermen hieraan verbonden waren. Dit laatste is overigens wel een betaalde functie.

 

6. Hoe groter je netwerk hoe beter

Personen of bedrijven die veel contactpersonen hebben zijn beter te vinden op het internet. Als je gaat zoeken naar mensen zullen degene  met de meeste contacten bovenaan in de zoekresultaten staan. De kans om gevonden te worden neemt dus toe wanneer je meer contactpersonen hebt.  Nog een belangrijk voordeel is dat iedereen iemand in zijn kring kan hebben staan die interessant kan zijn voor jouw zakelijke netwerk.

 

7. Interesse tonen naar andere bedrijven/personen door hun te volgen op LinkedIn

Bedrijven en personen volgen kan pas sinds een korte tijd op LinkedIn. Het leukste van dit is dat je continu updates hiervan binnen krijgt en dus op de hoogte kan blijven waar ze op dit moment mee bezig zijn. Interessant voor jezelf om te weten, als je geïnteresseerd bent in een bepaald bedrijf of persoon. Maar ook leuk om klanten te volgen, zodat wanneer je deze weer spreekt mee kan praten over het bedrijf. De klant zal verrast zijn!8. Groepen binnen je zakelijke netwerk

Mensen willen altijd graag ergens bij horen, wanneer je een groep aan maakt en mensen vinden jouw organisatie interessant genoeg zullen ze lid worden van de groep. Hier kunnen discussies ontstaan over een of meerdere onderwerpen waar iedereen zijn mening over kan geven. Als bedrijf is het belangrijk dat jezelf ook lid bent van bepaalde groepen. In zo’n discussies zouden nog wel eens interessante zakelijke netwerken kunnen ontstaan. Ook is het mogelijk om je eigen event aan te maken. Hierop staat wanneer en waar welke activiteit te doen is en mensen kunnen dan aangeven dat ze aanwezig zullen zijn. Hun contactpersonen kunnen dit ook weer zien en ontstaat er de kans dat er meer mensen geïnteresseerd zullen worden in het event of het zelfs willen gaan bezoeken.

 

9. Enquêtes maken

Een enquête heeft vaak als hoofddoel de verstrekker te informeren hoe klanten over bepaalde zaken denken. Op deze manier voelen mensen zich ook meer betrokken bij de organisatie omdat ze dan het gevoel hebben dat hun mening telt! Dit zou meteen een goede referentie kunnen zijn die je kan toevoegen op je LinkedIn profiel.

 

10. Adverteren

Nederlanders zijn de meest actieve gebruikers op LinkedIn van heel Europa. Met een netwerk van 35 miljoen mensen is dit het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Dit betekent dat wanneer je hier een advertentie op plaatst een grote groep aantal mensen het zullen lezen. De advertenties die je plaats kun je selecteren op leeftijd, branche , functie enzovoort. Ook dit is een betaalde dienst van LinkedIn, waarin je kunt betalen per klik of per 1000 vertoningen.

 

Ik hoop dat je wat aan deze LinkedIn tips hebt gehad. Vragen stellen staat altijd open.

Succes met jouw profiel!

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.
Best4u

Laatste artikelen van Best4u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn de gemiddelde kosten van een maatwerk website?

Gemiddeld kost een maatwerk site tussen de 1500 en 3500 euro. Dit is op basis van maatwerk ontwerp voor minimaal 2 pagina’s. Meestal wordt de home en een vervolgpagina ontworpen waarmee de rest van de site kan worden ingericht. Bereken hier de prijs van een nieuwe website.

Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

Een website kan al binnen een week ontwikkeld worden. Normaal gesproken zijn de gemiddelde oplevertermijnen tussen de 2 en 4 weken voor een maatwerk website. Een thema site kan vaak al binnen 1 tot 2 weken worden ontwikkeld.

Passen de websites van Best4u binnen mijn huisstijl?

In principe kunnen wij elke site bouwen binnen jouw huisstijl. Of je nou kiest voor een design product of voor volledig maatwerk gaat, we kunnen jou huisstijl altijd op een goede en professionele manier verwerken. Meer informatie over onze websites en webshops vindt u hier.

Welk cms moet ik willen gebruiken voor mijn website?

Bij Best4u adviseren wij het gebruik van WordPress. Waarom? WordPress is gratis, eenvoudig in gebruik en scoort erg goed in de zoekmachines. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld!

Hoe belangrijk is mobiel vriendelijkheid / Responsive lay-out?

Extreem belangrijk. Niet alleen omdat het meeste verkeer via mobiel op je site komt, ook voor de scores in de zoekmachines is deze werking erg belangrijk. Bij Best4u is iedere site standaard volledig responsive opgebouwd.

Wordt mijn website goed gevonden in Google als deze bij jullie is gemaakt?

Jazeker, de website en het CMS zijn technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Tevens leveren we je binnen WordPress verschillende tools die je verder op weg helpen hiermee.

Als ik vragen heb of hulp wil bij het aanpassen van mijn site na de tijd?

Wanneer je bij ons een support en security pakket afneemt helpen we je geheel gratis met het  doen van aanpassingen in je site. We houden hem daarbij ook nog up to date en zorgen dat deze altijd veilig gehost wordt.

Benieuwd hoeveel een nieuwe website kost?

Heb je al een bestaande website of webshop of wil je een compleet nieuwe site laten bouwen?

Wil je een uniek design of gebruik maken van 1 van onze designs?

Nieuwsgierig naar reeds ontwikkelde unieke design of naar onze designs? Ga dan naar onze showcases of bekijk de designs.

Wil je een website of webshop?

Wil je een website of webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

En hoeveel pagina's gaat je website krijgen?

En hoeveel producten krijgt je webshop?

Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 0 tot 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 10 tot 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 1.999

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 20 tot 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een uniek design met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf € 2.499

We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 0 - 10 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €599
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 10 - 20 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €699
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 20 - 50 pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: €899
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design website met 50+ pagina's.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke site voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke website zijn: vanaf €999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €3.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor een webshop met uniek design met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij 2 unieke designs voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een uniek ontwerp voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 1 - 50 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 50 - 250 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €1.999
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 250 - 500 producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: €2.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.
Jouw prijsindicatie:
Je hebt gekozen voor onze Design webshop met 500+ producten.
Dit houdt in dat wij op basis van het design voor jou gaan vormgeven en hier op basis van jouw huisstijl, kleuren en specifieke wensen een unieke shop voor maken.

De indicatie kosten voor een dergelijke webshop zijn: vanaf €1.499
We maken graag een duidelijke offerte voor je op! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een passende offerte.