• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eigen beelden dan stockmateriaal

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 13 mei, 2011 in Algemeen, Kenniscentrum

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om “eigen” beelden te gebruiken op hun website.Men laat daardoor het eigen bedrijf en/of eigen product zien op de manier zoals zij het graag zien of bedoelen.Maar ook eigen medewerkers als aanspreekpunt voor de klant op een website doet het beter dan een stockfoto.

Een klant vindt het prettiger om bij een bezoek het gezicht of bedrijf te zien dat hij kent van de website.Hierdoor krijgt men eerder een vertrouwd gevoel bij een bedrijf en zal men eerder over gaan tot aankoop.

Als fotograaf is het geweldig om samen met de opdrachtgever deze beelden te bedenken en te maken.Dit jaar mag ik wel zeggen dat dit een enorme flow genomen heeft, mede doordat het uiteindelijke resultaat de verwachtingen van de klant elke keer weer overtroffen heeft.

Zonnige foto’s bij wat minder weer of kleurige sfeerfoto’s die passen bij het product of de dienst die de klant wil overbrengen via haar website.

Dit heeft me dit jaar al een aantal buitenlandse avonturen opgeleverd en er staan er nog meer in het verschiet.Een reactie van een klant: “Mijn product is erg aangeslagen, zeer zeker ook vanwege jouw foto’s ! Ik heb erg veel positieve reacties gehad. Ik neem over enige tijd wel even contact op, want ik zou graag wat foto’s gaan maken op locatie in Frankrijk”.

Naast deze buitenlandse avonturen zijn er ook in Nederland prachtige shoots geweest waarbij de klant zich vooraf zorgen maakte hoe ze hun product nou mooi af konden beelden om deze goed in de markt te zetten.Door de creativiteit met licht lukt het toch altijd om de klant te verrassen met mooie beelden.

U kent de slogan: “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”En dat geldt zeker voor websites!

Harald Pijnenburg
Fotograaf
fotostetica.nl

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *