Hoe brengt interne linkbuilding je hoger in Google?

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Wat is een XML sitemap?

Een XML sitemap is een bestand dat speciaal is gemaakt voor de zoekmachines om het zoeken van gegevens makkelijker te maken. In het XML bestand staan alle linkjes van je website. Hierin wordt alles aangegeven wat er met de linkjes gebeurd bijvoorbeeld wanneer die voor het laatst is aangepast of hoe belangrijk een link is tegenover een andere link.

Het doel van een XML sitemap is dat zoekmachines alle pagina’s kunnen vinden en natuurlijk kunnen indexeren. Op deze manier wordt het voor Google makkelijker gemaakt om de juiste informatie op het web te vinden.

Naast een XML sitemap bestaat er ook nog een HTML site map. Een HTML sitemap is speciaal voor de bezoeker van je website. Op deze manier kunnen bezoekers gemakkelijk door je website heen navigeren en zullen ze niet veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar hun doel.Vaak is de sitemap onder in de footer te vinden van een website.

Hieronder is een voorbeeld aangegeven van een HTML site map.

xml sitemap

Hoe brengt interne linkbuilding je hoger in Google?

Geplaatst op: 1 december 2016 door: Tom

Linkbuilding is één van de krachtigste wapens van internetmarketeers om websites hoger in Google te krijgen. Naast externe linkbuilding, waarbij er voor kwalitatief goede links naar de website wordt gezorgd, is ook de interne linkstructuur van een website erg belangrijk. Het verbeteren van deze interne linkstructuur wordt ook wel interne linkbuilding genoemd. In dit artikel

Lees meer »