• Hoe scoort jouw website?

    Doe NU de gratis website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je online geschiedenis definitief verwijderen

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

>> Gepost op: 24 december, 2010 in Algemeen, Kenniscentrum

Het Amerikaanse bedrijf Abine, dat gespecialiseerd is in privacy-issues, heeft een nieuwe service het leven ingeblazen genaamd Delete Me. Abine zegt dat DeleteMe alle oude data kan verwijderen op het internet. Voor degene die graag zijn oude en achtergelaten gegevens opgeruimd wilt hebben, is deze service een uitkomst.

Het bedrijf zelf denkt dat het een groot succes gaat worden. “Vooral de service om oude en gebruikte accounts op te sporen en verwijderen is erg populair. We hebben nu al een wachtlijst!”, aldus Claire Yancy van Abine.

Een foto in bikini op het strand in Lloret de Mar is leuk voor het privéarchief, maar voor bijvoorbeeld toekomstige werkgevers iets minder leuk. Het bedrijft herkent het probleem en kan het oplossen voor een bedrag tussen de tien en honderd dollar. De prijs is afhankelijk van hoe ingewikkeld het is om de gegevens of account te verwijderen. Er komt ook nog eens veel handwerk bij kijken. Een team van internet experts beloven je binnen 30 dagen van het web te krijgen. Mocht dit niet lukken, dan krijg je gewoon je geld terug.

Met een focus op het online privacy karakter van het internet lijkt de service DeleteMe alle bestaansrecht te hebben.

Best4u

Best4u

Best4u Group voorziet al jarenlang bedrijven in online oplossingen. Wij slaan een brug tussen ingewikkelde online technieken en een succesvol online eindproduct middels de meest fanatieke service en support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *